Guia Gourmenials Rebost

Els millors productes gourmet catalans

un rebost de 5 estels

ABELLES

Pa fet amb farina de la Farinera La Segarra

xocolata

un rebost extraordinari

de l’esforç, les il·lusions i la professionalitat dels homes i dones que treballen al camp, al bosc i al mar fins els qui ho fan als obradors de les nostres viles i ciutats, en neixen uns productes extraordinaris que veuen reconeguda la seva alta qualitat als millors aparadors i premis internacionals.

Sabadell/Redacció Barcelona, 25 d‘agost de 2025

EL MILLOR DE LA GASTRONOMIA CATALANA: UN REBOST EXTRAORDINARI

Per on comencem? pels cereals? perquè tenim uns productors al camp i al molins que són l’origen d’un ventall de farines excel·lents. I que després són treballades, pastades i fornejades de les millors maneres per elaborar pans, coques, brioxeria i pastissos que fan que els nostres forns i pastisseries no tinguin res que envejar a les de Paris, Londres o Nova York. I el mateix – o encara més – amb les mels, confitures i melmelades que per això som un país mediterrani amb un clima ideal per a les abelles, les fruites de bosc, les de camp i les hortalisses de l’hort.
I del que no en tenim, en sabem comprar i triem els millors cacaus, cafès , espècies o fruits exòtics per fer-ne delícies gastronòmiques úniques.
Si en Josep Pla va dir que la millor cuina catalana és la del paisatge a la cassola, també podem completar la frase, afirmant que els millors productes també ho són.  

La Guia “EXCEL·LENTS DE LA GASTRONOMIA CATALANA” ens descobreix els millors artesans que del camp als obradors creuen en que la feina que fan només es pot fer d’una manera: ben feta de cap a peus.

Per facilitar la cerca de productors excel·lents, tenen secció pròpia: carns, embotits i xarcuteria // llet i formatges // rebost

Saber-ne més?
https://www.instagram.com/gourmenials_cat

https://x.com/gourmenials_ca

El millor de la Gastronomia Catalana

Una tria basada rigorosament en la Qualitat dels Elaboradors per donar com a resultat una Guia completa, exclusiva i útil, tant per als clients professionals com per als consumidors de productes gourmet.

Gourmenials Excel·lents al rebost

Farinera La Segarra Molí sòl de terme

Farinera La Segarra

Fundada el 1953 a Maldà, Farinera La Segarra manté la filosofia familiar de proximitat i qualitat. A…
Nevaditos de Farinera Roca Agramunt

Roca Fariners

Roca Fariners és un molí tradicional especialitzat en cereals ecològics a Agramunt. Des de 1939 comb…
urdet-productos-gourmet-solsonès

Cap d’Urdet

Urdet SL, amb seu a Sant Llorenç de Morunys, porta més de tres dècades elaborant conserves i prepara…

Noir et Blanc tòfones

Coneixedors de la tòfona i del món tofonaire, a Noir et Blanc® obrim i tanquem el cercle: produïm, r…

Xocomon

Empresa compromesa amb les persones al.lèrgiques, la seguretat alimentaria es el nostre objectiu. Me…

Priorat Natur

Priorat Natur és molt més que producte. Priorat Natur és sensació, experiència, origen i tradició. P…

El Xocolater de Taradell

Un projecte familiar basat en dos puntals: una matèria primera d’excel·lent qualitat i un procés d’e…

Aynouse xocolata

Xocolata artesana d’Agramunt elaborada amb ingredients naturals 100%, una xocolata purament extreta …

CREO, Xococata i cafè

Des de 1941 de forma artesanal, autèntica i amb la cura de mestres xocolaters, tal i com ens van ens…

Forn Turull

Forners des de 1946. A Turull ens apassiona el pa. Aquesta és la senzilla raó per fer el que fem. Ca…

Pastisseria Sàbat

Artesania i tradició a Sant Cugat del Vallès.El Mestre pastisser, Jaume Sàbat, va lluitar per dignif…

Pastisseria Rodellas

Pastisseria familiar a Sant Celoni “Una dolça història pastissera que continuem cultivant en família…

Eukarya i Lluc Clusellas

Eukarya és el nom de la xocolata creada per Lluc Crusellas, el guanyador del World Chocolate Masters…

Olot-Pastisseria Callís

Tradició familiar xocolatera de més de 200 anys d’història, situada a Olot, terra volcànica de la Ga…

Pastisseria Ferrer

El nostre món, el vostre món: construir un somni no és senzill, però aquest era l’encàrrec. Sí, com …

Pibernat Alimentària

La Garrotxa gourmet. Pibernat és aquella cuina que respecta cada ingredient i no estalvia temps a le…

Cafès Pont

Cafès Pont són experts cafeters que ofereix un producte de qualitat des dels seus inicis a Sabadell.…

El xuixo de Can Castelló

Castelló i El Xuixo de Can Castelló, un marca registrada que identifica el producte de forma exclusi…

Melmelades Cal Casal

Melmelades Cal Casal des de 1979. Melmelada d’autor, sense additius ni conservants, amb productes de…
Apicultores Montsant

Mels Bonet

Mels Bonet, Mels de Km0 Jordi i Ramon Bonet, comparteixen la passió per l’apicultura que els va tran…

Fruita Blanch

Fruita Blanch. Conservem la tradició. Després d’una feina de recerca i recopilació de les receptes t…

Coperelló, medalla d’or

Oove Cabra Feixet de la Cooperativa d’El Perelló, Medalla d’or als Premis als Millors Olis de Catalu…

Pedrigolet, medalla d’Or

Pedrigolet Premium 100% argudell d’Olis Pedrigolet, Medalla d’argent als Premis als Millors Olis de …

Albium, medalla d’or

Eco Albium elaborat pel Molí Albium, Medalla d’Or als Premis als MIllors Olis de Catalunya 2023…

E-Oliva, medalla d’or

Green Arbequina d’E-Oliva (DOP Les Garrigues), Medalla d’or als Premis als Millors Olis de Catalunya…
Oli Erm

Oli Erm medalla d’or

Oove Arbequina d’Olis Erm, Medalla d’or als Premis als Millors Olis de Catalunya 2023…

Anxoves Solés

Anxoves SOLÉS és una empresa familiar que data del 1888,generació darrera generació s’ha mantingut l…