CENT-i-98, medalla d’or

Monovarietal Argudell

100-i-98, OOVE Argudell

Medalla d’or als Premis als Millors Olis de Catalunya 2023


Redacció Barcelona/Girona, 30 de setembre de 2023.


Una marca amb nom propi: CENT-i-98.
Som una família apassionada per la natura i la bona gastronomia, que aposta pels productes artesanals i de proximitat.
Ens embarquem en aquesta aventura per fer de les nostres passions un producte molt personal i cuidat, amb l’entusiasme i la convicció de deixar un llegat a les nostres generacions futures.

RESPECTEM I CUIDEM EL NOSTRE ENTORN
Estem orgullosos de cuidar cada olivera centenària com si fos únic, de passejar per l’oliverar gaudint, respectant i agraint els seus regals i ho fem en família. Els nostres arbres són els nostres fills i així en tenim cura.
Respectem la flora i la fauna com les curioses i esquives salamandres que viuen als troncs de les oliveres, o els frenètics ocells com el xoriguer o la majestuosa àguila cuabarrada, autòctones de l’Empordà i que ens diuen que els nostres arbres estan plens de vida.

PRODUCCIÓ SELECTA I LIMITADA
Els fruits de les nostres oliveres i els productes que obtenim tenen aquest valor per a nosaltres, i estem orgullosos de posar a la vostra disposició el nostre suc d’oliva, que es caracteritza per la seva elegància i exclusivitat.
Cada ampolla que vostè gaudeix té una part del nostre cor i passió, i així ho posem en valor signant les ampolles. Cada any invertim moltes hores i dedicació per oferir un producte únic.


¿Saber-ne més?

CENT-I-98

100-I-98, OOVE Argudell, medalla d’or

Oli d´Oliva Premium, equilibrat i elegant, elaborat a partir d´una producció molt selecta i limitada d´olives de la varietat Argudell, que es cullen en el moment òptim de maduresa, al principi de novembre (olives primerenques de verol).
La producció d’aquest Oli d’Oliva Verge Extra procedeix de 98 oliveres centenàries de la Denominació d’Origen Protegida de l’Empordà (Girona). Un oli autòcton i clarament mediterrani.

L’oli CENT-i-98 és un suc d’oliva que destaca per l’equilibri entre amarg i picant, cosa que li fa una sensació molt balsàmica, amb una textura efímera.
De color daurat brillant amb reflexes verdosos, ideal per a tasts per apreciar-ne les virtuts sensorials.
VARIETAT: ARGUDELL 100%