Oligami, medalla d’or

Oligami Premium

OOVE Oligami Premium 100% arbequina

Medalla d’or als Premis als Millors Olis de Catalunya 2023


Redacció Barcelona/Omellons, 30 de setembre de 2023.

OLIGAMI: UN PROJECTE JOVE AMB ARRELS ANCESTRALS
Oligami és un projecte posat en marxa per Xavier i Montse, dos joves agricultors del poblet dels Omellons a la comarca lleidatà de Les Garrigues, que aposten per una agricultura ecològica, respectuosa amb el medi ambient, buscant l’equilibri de la saviesa dels ancestres amb les noves tecnologies.
Des de temps immemorials la seva família ha vetllat i protegit la terra que forma part del seu ADN, especialment de les oliveres, que formen part del segell identitari del territori, forjant el caràcter de la gent que l’habiten. Per això, la cura de l’oliverar va estretament lligada a la preservació del seu entorn mil·lenari.

Els treballs del camp
Durant l’any, la seva agricultura duu a terme diferents tasques: des de la cura dels arbres, fins a la regeneració del sòl, mantenint cobertes vegetals i afavorint els microorganismes i l’estructura del mateix.

Respecte de la biodiversitat
Oligami vol respectar la biodiversitat de la flora i fauna a les nostres finques, afavorint el nidatge d’aus per fomentar la lluita biològica, una eina molt útil per al control de plagues. Oligami forma part activa del projecte eco-bates.

Amb la millor tècnica
Finalment collir les olives al punt òptim, garantint que el fruit arribi en les millors condicions sanitàries i de maduració, on serà molturada a baixes temperatures, conservant així totes les seves propietats organolèptiques, perquè el consumidor gaudeixi a taula d’un oli recent espremut, conservant tot el caràcter del terrer de la comarca.
Tota la feina de l’any va encaminat a portar fins a les taules el millor fer, un oli d’oliva verge extra amb tota l’aroma i el sabor de la millor Arbequina: Oligami i Oligami Premium.


¿Saber-ne més?

https://oligami.cat

OLIGAMI PREMIUM, medalla d’or

OLIGAMI PREMIUM: TOT EL SABOR DE LA PRIMERA COLLITA
Ampolla Oligami Premium de 500ml
10,00€
Oli d´oliva verge extra Premium en ampolla de 500ml monovarietal 100% i 100% ecològic fan d´aquest oli característic pel seu color verd intens destacant els seus tons verds i sabors afruitats que ens recorden a la tomaquera, ametlla, fonoll, carxofa.
La seva amargor i picor equilibrats són deguts a l’alt índex de polifenols, (antioxidants naturals), i oleocanthal, un antiinflamatori natural descobert recentment, també present en la varietat arbequina.
L’envàs de vidre fosc i amb tap antidegoteig ajuden a conservar en òptimes condicions el producte, aconsellant mantenir-lo en un lloc fresc i sec entre 18° i 22°, allunyat de la llum per evitar la fotooxidació dels pigments, cloròfits i feofitines del color.

Pots comprar-lo aqui : https://oligami.cat/botiga