Oli de Vera, un projecte de la família d’Isidre Puigdellívol

a Collbató (Parc Natural de Montserrat)

Oli de Vera

L’oli de Montserrat

Oli de Vera

Isidre Puigdellívol

Oli de Vera és un projecte que es remunta als besavis d’Isidre Puigdellívol

Aquests pagesos de Collbató han volgut mantenir la tradició i la cultura de l’oli d’oliva de la població amb un cultiu de les oliveres i una producció tradicionals.


Redacció Barcelona/Collbató, 25 d’agost de 2023.

NOSALTRES
Oli de Vera és un projecte que es remunta als besavis d’Isidre Puigdellívol, propietaris de les terres. Quatre generacions després, aquests pagesos de Collbató han volgut mantenir la tradició i la cultura de l’oli d’oliva de la població amb un cultiu de les oliveres i una producció tradicionals.
 
Així obtenen un oli natural amb unes característiques úniques de sabor i qualitat, ja que la varietat que cultiva és la Vera del Montserratí. La major part del conreu d’olivera vera es troba a Collbató i el Bruc, mentre que la varietat palomar es pot trobar més a Olesa de Montserrat i Esparreguera.

Característiques de l’Oli de Vera
A les feixes de la Muntanya de Montserrat trobem la varietat de l’olivera Vera. Amb un gran cos, un lleuger toc picant, amarg i un gust afruitat, ens fa disfrutar de la intensitat de la seva terra d’origen.


¿Saber-ne més?
OLI DE VERA
606 71 96 78 (Isídre Puigdellívol)
Collbató
https://www.oli-vera.com

OLI DE VERA, CULTURA DE L’OLI DE MONTSERRAT

Oli de Vera és un projecte fruit de la il.lusió d’una familia de productors d’oli de Collbató que han volgut mantenir la tradició i la cultura de l’oli d’oliva de la població, amb un cultiu de les oliveres i una producció de l’oli de manera tradicional, premsat en fred, obtenint un oli natural, amb unes característiques úniques de sabor i qualitat.