Oli Erm medalla d’argent

Monovarietal Negral

Oove Negral d’olis Erm

Medalla d’argent als Premis als Millors Olis de Catalunya 2023


Redacció Barcelona/Vall de Barcedana, 30 de setembre de 2023.

ERM Oli d’Oliva de Muntanya pretén que les oliveres centenàries i les varietats autòctones del Pallars no caiguin en l’oblit i que, aquelles que ja havien estat oblidades, puguin recuperar-se i ens puguin oferir els seus fruits durant molts anys mé
s.

OLI D’AUTOR
La Vall de Barcedana ha estat, tradicionalment, una zona productora d’olives i olis verge de gran qualitat però l’oliva sempre d’havia collit madura; la decisió de collir l’oliva en verd i fer oli en verd com a tret distintiu del nostre oli ha estat tot un encert.
Hem aconseguit una major qualitat organolèptica perquè el contingut de polifenols, en verd, és molt més elevat; això fa que els matisos gustatius siguin més intensos i els atributs d’amargor més potents. És un oli ideal per consumir en cru i gaudir-lo amb el pa amb tomàquet, amanides, carpaccios… i com a finalització del qualsevol plat.
A més, el seu alt contingut en polifenols, converteix els olis ERM en un formidable antioxidant i en un autèntic aliat en la prevenció de malalties com el càncer.
En definitiva, uns olis d’una qualitat extraordinària, amb sabors sorprenents, amb unes puntuacions molt altes al panel de tast i que constitueixen un elixir de salut.

Saber-ne més?

https://olierm.com


OOVE NEGRAL D’OLIS ERM, medalla d’argent

La varietat Negral és autòctona de la Vall de Barcedana, al Pallars Jussà.

Negral: és un oli amb poc contingut en polifenols, per això resulta en un suau, equilibrat i aromàtic.