Masia Can Viver, excel·lència i qualitat en oli d’oliva verge extra

a Bigues i Riells (Vallès Oriental)

Masia Can Viver

Passió per l’oove

Masia Can Viver

Passió per l’oove

Masia Can Viver, un llegat de nou segles

L’excel·lència s’aconsegueix quan la dedicació i l’esforç se addicionen amb la innovació i la tècnica, tot i tenint màxima cura per la natura i el nostre entorn.


Redacció Barcelona/Bigues i Riells, 24 d’agost de 2023.

LA NOSTRA HISTÒRIA
Un llegat de nou segles
L’entrada principal a la finca, està presidida per una espectacular alzina mil·lenària que, si pogués parlar, ens narraria les increïbles històries que ha presenciat des de la seva privilegiada posició, durant tants i tants anys.
Masia Can Viver va iniciar la seva llegenda abans de l’any 1156 en el qual el primer Viver, fugint segurament de la saquejada i copejada Barcelona, decideix acollir-se a la carta de “franquesa” que concedeix el comte de Barcelona Ramón Berenguer IV (1114-1162) per la qual es concedeixen terres als qui les vulguin treballar.
Des de llavors fins als nostres dies la família Viver ha romàs en aquestes terres. Moltes generacions treballant i vivint dels seus camps. Unes altres en canvi, abandonant per complet la finca.
L’any 2006 comencem a reconstruir i rehabilitar tant la masia com l’explotació agrària. En el 2016 comercialitzem el nostre primer oli d’oliva Premium. I al juny del 2017 obtenim la qualificació de tres estrelles al Sabor Excepcional per la International Taste & Quality Institute (iTQi) amb seu a Brussel·les. Tal reconeixement ens enorgulleix, però principalment, perquè Masia Can Viver segueix fent història.

ELS NOSTRES OLIS
L’excel·lència s’aconsegueix quan la dedicació i l’esforç se addicionen amb la innovació i la tècnica, tot i tenint màxima cura per la natura i el nostre entorn.
Quan, l’any 2006 comencem a reconstruir i restaurar la masia, vam tenir el somni de produir el nostre propi oli. Un oli excepcional del qual sentir-nos orgullosos i que fos la nostra aportació al llegat de la història dels Viver.
L’any 2016 vam aconseguir aquest somni en comercialitzar el nostre primer oli d’oliva Premium. I al juny del 2017 obtenim la primera qualificació al Sabor Excepcional per la International Taste & Quality Institute (iTQi) amb seu a Brussel·les. Des de llavors, cada any obtenim algun reconeixement a la passió, a la dedicació i a l’esforç que ens enorgulleix i ens anima a continuar buscant l’excel·lència amb la mateixa il·lusió que el primer dia.
Edicions Limitades
Buscant l’excel·lència i la qualitat del nostre territori

Els Olis d’Oliva Verge Extra de Masia Can Viver són edicions limitades que procedeixen de les collites de la nostra petita explotació. Busquem reflectir als nostres olis la custòdia de la nostre terra i cercar l’excel·lència i la qualitat que apliquem durant tot el procés. Això dóna com a resultat un oli amb un sabor excepcional. Un OOVE per a autèntics gurmet.

¿Saber-ne més?
MASIA CAN VIVER
Carrer Can Carreras,
08415 Bigues i Riells
Barcelona, Espanya.
Contacte: Rosa María Pérez de Viver
Telèfon: +34 682 771 816
hola@masiacanviver.com
https://masiacanviver.com/ca/

OLIS DE MASIA CAN VIVER, EXCEL·LÈNCIA I QUALITAT

MASIA CAN VIVER
Varietat Arbequina de collita primerenca.
Ampolles de 500 cc.
Edició limitada.
Oli d’Oliva Verge Extra Premium.
Certificat amb tres estrelles en 2017 i dues estrelles en 2018 al Sabor Excepcional en el International Taste & Quality Institute (iTQi) amb seu a Brussel·les, i finalista en els premis  Armonía 2018.
La nostra Arbequina de collita primerenca té un fruitat a verd mitjà, a olors de carxofa, pela de l’ametlla en estat verd i branca de tomàquet. En boca manifesta el seu caràcter tímid i reservat sent lleugerament dolç al principi, per anar despertant en un amarg mitjà i un picant tardà que va intensificant la seva intensitat per a després desaparèixer de manera suau i pausada.
Un oove per a autèntics gurmets.

MASIA CAN VIVER
Varietat Vera el Vallés de collita primerenca.
Ampolles de 500 cc.
Edició limitada.
Oli d’Oliva Verge Extra Premium.
Certificat amb una estrella en 2018 al Sabor Excepcional en el International Taste & Quality Institute (iTQi) amb seu a Brussel·les, i finalista en els premis Armonía 2018.
La nostra Vera del Vallès té un fruitat mitjà a herba tallada, menta, pela de l’ametlla en estat verd i una mica de poma i plàtan verd. En boca manifesta el seu fort caràcter, amb una lleugera astringència, agut en amargs i sorprenent en picants que perduren en intensitat.
Un oove per a autèntics gurmets.