Terra La Vita, oli d’oliva verge extra arbequina

a Artesa de Segre (Lleida)

Terra La Vita

Oli d’oliva verge extra arbequina

Terra La Vita, l’oli de proximitat i qualitat al setrill de la nostra taula

La família Finestres volen que ens apassionem tot compartint i gaudint a taula d’aquest be preuat que ens regala la terra.


Redacció Barcelona/Artesa de Segre, 24 d’agost de 2023.


QUI SOM
La família Finestres, després de molts anys de gaudir de l’experiència propera i emocional del procés de recol·lecció i producció de l’oli d’oliva, volen que ens apassionem tot compartint i gaudint a taula d’aquest be preuat que ens regala la terra.

“Els meus orígens ja gaudien dels plaers sensorials que aporta un bon àpat familiar. I aquesta herència gourmet la recordo des de la meva infantesa.
A casa, no ha faltat mai el nostre setrill sobre la taula, un element emblemàtic de la nostra gastronomia catalana. Fa anys que som productors d’oli de proximitat, però el record d’aquest setrill és la raó que m’ha portat a voler comercialitzar i distribuir l’oli de la família, un oli de qualitat i proximitat, on les ganes d’aprenentatge constant i de superació no hi falten.
Només em resta agraïr a la terra tot el què ens dóna i esperem que ens en doni molt més per poder seguir gaudint d’aquest sabor excel·lent al paladar. Descobreix-lo!”

Albert Finestres Terra La Vita


ELS NOSTRES OLIS
Els nostres olis són monovarietals, procedents d’olives arbequines.
Aquesta varietat de fruït aconsegueix que un senzill plat obtingui una sèrie de matissos, aromes, gustos, molt equilibrats, suaus però intensos alhora i que poden arribar a combinar pràcticament amb tot. L’oliva és petita, però amb tot així s’extrau molt més oli d’aquest tamany que d’altres. El motiu és que és més greixosa, i per això aporta un gust més intens.
Olis premsats en fred en un molí de la comarca de la Noguera (Lleida).
Comercialitzem el nostre producte amb 4 envasos diferents: garrafes de 5 litres, de 2 litres, ampolles de 500 ml i de 250 ml.

Oli Verd nature
Oli d’oliva de categoria superior obtingut directament d’olives i només mitjançant procediments mecànics.
100% Arbequina. Premsat en fred. Sense filtrar. Amb procés de decantació cònica per eliminar pòsits.
És el rei dels olis de taula. Color verdós delicat i suau però a la vegada amb la força i el gust de l’oliva verda acabada de collir i mòlta. Premsat en fred i sense filtrar, passant per una decantació cònica de 3 setmanes abans de ser embotellat. La perfecta companyia de taula: equilibri, bon sabor, potència i delicadesa. És l’oli verd afinat i transportat amb elegància a la taula.
Oli Clorofil·la
És la nostra “edició limitada”, el primer oli de la temporada, l’essència de l’oli verd, un oli amb molta personalitat, d’aroma intens, sabor salvatge i lleugerament picant.
L’alta concentració de clorofil·la fa que visualment tingui aquest color verdós i un sabor únic, on es reconeixen perfectament les propietats naturals que ens ofereix l’oliva.
100% Arbequina
Color verdós intens, clorofil.la pura d’oliva verda en la seva màxima expressió. L’essència de l’oliva verda en el seu punt més àlgid recollida i mòlta just abans d’entrar a la tardor. Oli verd premsat en fred sense filtrar, amb decantació cònica durant 3 setmanes.
És l’essència de les essències amb gust molt equilibrat, lleugerament picant i amb un llarg viatge de sabor al paladar. És el rei dels olis, el màxim exponent de Terra la Vita, creat per a paladars sense límits que busquen els extrems dels sabors.

¿Saber-ne més?
Finca Terra La Vita
Artesa de Segre (Lleida)
T. 609 384 484
TERRA LA VITA

CLOROFIL·LA, L’ELIXIR DE L’OLI D’OLIVA

Terra La Vita Oli Verd Clorofil·la.
Un oli on l’alta concentració de clorofil·la amb un disseny perfecte d’ampolla de 500 ml fa que visualment tingui un color verdós i un sabor únic. El primer oli de la temporada, l’essència de l’oli verd, un oli amb molta personalitat, d’aroma intens, sabor salvatge i lleugerament picant.