VeritFruit melmelades artesanes

agricultors de Bellcaire d’Urgell (Lleida)

Melmelades VeriFruit

Som agricultors

Bellcaire d’Urgell

Del camp al món. Melmelades tradicionals amb influències exòtiques

La preparació de la melmelada és una tasca completament artesanal, el bon sabor solament s’obté amb paciència, amor i el control acurat dels ingredients.


Redacció Barcelona/Bellcaire d’Urgell (Tarragona), 3 d’agost de 2023.

LA HISTÒRIA
VeritFruit es una família d’agricultors de Bellcaire d’Urgell (Lleida)
La nostra especialitat és la producció de préssec i paraguaià amb una gran producció anual.
La reducció de preus en origen que venim patint des de fa anys ens va empènyer a ampliar la producció cap a les hortalisses i altres fruites de la comarca arribant a acords amb agricultors per donar una oferta més completa als que volen comprar directament a l’agricultor tot l’any.
Actualment a Bellcaire pots trobar a més de fruita i verdura: oli d’oliva, ous ecològics, melmelades, grans, i altres productes que anem afegint per a tu.
Pots visitar-nos a la nostra botiga a peu de carretera o fer les teves comandes online a VeriFruit Botiga

Som membres de l’Associació catalana de comerç de proximitat. Treballem i promovem la producció de productes per proveir de productes segurs, saludables i saborosos als nostres veïns i clients.
Practiquem una agricultura convencional (no certificada) i cultivem les fruites i hortalisses de forma tradicional com ens van ensenyar els nostres pares i modernitzant les nostres explotacions per poder viure dignament del nostre treball.

DEL CAMP AL MÓN
Melmelada tradicional amb influències exòtiques
La preparació de la melmelada és una tasca completament artesanal, el bon sabor solament s’obté amb paciència, amor i el control acurat dels ingredients.
Notaràs l’amor per la feina, des de la producció de la fruita i la seva selecció fins a la preparació a la nostra cuina.

CATÀLEG DE MELMELADES VERITFRUIT

Saber-ne més?
Avinguda 11 de Setembre, 6
25337 Bellcaire d’Urgell, Lleida
+34 695 193 949
 +34 615 729 655
comercial@veritfruit.com
www.veritfruit.com

MEMELADES AMB PREMIS

MELMELADES AMB RECONEIXEMENTS INTERNACIONALS
1 estrella de reconeixement en els Great Taste Awards 2019
1 medalla de bronze en els World Marmalade Awards al Japó
3 medalles de bronze en els World Marmalade Awards a Austràlia
5 premis de qualitat a Anglaterra i Austràlia.
2 medalles de bronze en els The Dalemain World Mermelade Awards (el certamen reconeix l’alt contingut en fruita de les melmelades, que ha de ser d’un 80% dels ingredients)-la melmelada de taronja amarga i la melmelada de llima amb safrà del Montsec.
També s’ha premiat en anteriors edicions del certamen la innovació d’aquesta empresa de la Noguera que elabora totes les melmelades al seu obrador de Bellcaire. Es tracta de la melmelada de taronja amarga amb flor elèctrica, o la melmelada amb esferificació de whisky, que també van ser premiades amb medalles de bronze l’any 2020. També han obtingut reconeixements la melmelada de taronja sanguina i la melmelada de Kumquat.

Nova botiga a Barcelona

VeritFruit ja té la seva primera botiga a Barcelona, concretament al número 184 del carrer Pau Claris.