millors conserves catalanes
Pibernat Alimentària, la Garrotxa gourmet
Pibernat és aquella cuina que respecta cada ingredient i no estalvia temps
a les elaboracions
Redacció Barcelona, 13 de novembre de 2024.
La Masoveria del Mas Pibernat
La Pilar Font de la Masoveria de Mas Pibernat, aconseguia el màxim sabor en cada plat i l’aprovació dels nombrosos comensals que sovint es reunien a l’entorn de la taula. Amb cada mos, aquelles persones recordaven qui eren i quines eren les seves arrels. Va saber transmetre als fills i als nets l’amor que sentia per la bona cuina feta amb ingredients naturals.
Falgars d’en Bas
Al mas Pibernat de la Garrotxa, en el camí que mena a l’altiplà de Falgars, Pilar Font va mantenir l’essència de la cuina tradicional basada en els productes naturals que tenia a l’abast. Hi afegia molt d’amor i gens de pressa. Actualment, en Carles i Miquel Fluvià són l’ànima de l’obrador Pibernat, la cuina de generacions preservada per al nostre gaudi.
Aquests fills i nets són la família que avui dia és darrera les conserves Pibernat, l’essència d’una tradició.
Saber-ne més?
>> www.pibernat.es
>> www.instagram.com/pibernat_alimentaria/
0% Conservants 0% Additius 100% Natural 100% Qualitat
Pibernat és una selecció dels millors productes frescos o cuits en forn de carbó vegetal, sense conservants ni additius. Només el millor de la terra i del mar preparat amorosament i a punt per servir a taula.