artesans de la carn
Porcs Casolans Corominas, gust de Garrotxa
Artesans en la criança del porc
Redacció Barcelona, 13 de novembre de 2024.
Fermí Corominas, la tornada als orígens
La nostra explotació familiar agrària es troba ubicada al Mas Corominas de Begudà, dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. És en aquest entorn on neixen, creixen i s’elaboren els nostres porquets.
Artesans de la criança del porc
Pensant en la millor qualitat dels nostres productes, posem especial atenció sobre quatre factors que creiem que intervenen directament al paladar.
>>Seleccionant els millors porquets de la raça Duroc;
>>L’alimentació: Us garantim que en l’engreix els nostres porquets. Alimentant els nostres animals amb un farinat natural compost per cereals variats i totalment lliure d’antibiòtics.
>>Una criança sense pressa: deixem que assoleixin la maduresa òptima;
>>Tots els nostres productes crus i cuits els fem sense conservants artificials ni colorants.
Els nostres productes
Creiem en la importància de mimar els nostres productes, és per això que tots estan elaborats a casa amb matèria prima de casa. Això ens permet garantir que estan exempts de colorants i conservants artificials i embotits amb tripa natural.
La nostra filosofia
El nostre objectiu és aconseguir elaborar el mateix porc que tenien els nostres avis, retrobar el gust d’abans. Però tampoc deixem de banda la innovació, portem un rigorós procés de recerca per tal de crear embotits que transmeten noves sensacions i ens traslladen nous sabors.
Saber-ne més?
>> www.gustdegarrotxa.com/vine-mas-corominas
>> www.instagram.com/porcscasolanscorominas
Si voleu conèixer d’on ve el que mengem al nostre mas podreu veure els boscos on pasturen els nostres porquets i us explicarem com elaborem els nostres productes.
Oferim visites al nostre Mas i tastets d’embotit en diferents formats, trieu la que més us encaixi i veniu-nos a veure!