millors pastisseries catalanes
Pastisseria Callís des de 1816
Tradició familiar xocolatera de més de 200 anys d’història, situada a Olot, terra volcànica de la Garrotxa.
Redacció Barcelona, 23 d’octubre de 2024.
Els orígens es remonten abans del 1816, quan la primera de les 7 generacions dels Callís que han estat al càrrec va obrir les portes, al bell mig del Casc Antic, davant de l’església Sant Esteve. Els valors de l’artesania i la tradició s’han mantingut. Dos segles després Callís és referent en rebosteria de màxima qualitat.
I precisament la qualitat en la matèria prima ha estat sempre el punt de partida, juntament amb la tècnica i l’experiència de molts anys. La flama del forn de llenya que encara perdura de la primera pastisseria dota al producte dels seus aromes naturals. I la dedicació, precisió i sensibilitat del Manel i el seu equip atorguen un equilibri excel·lent i infal·lible a les constants creacions. El savoir faire de la Ma Àngels, la Mireia & co fan la resta.
Callis és membre de varies cooperatives i finques individuals que cultiven grans de cacau arreu del món, des dels penya-segats de Madagascar fins a les exuberants selves tropicals d’Amèrica Central.
Com a dada curiosa, el gegant que figura al nostre escut representa al besavi del Manel, l’actual pastisser.
Saber-ne més?
>> https://pastisseriacallis.com/
>> https://www.instagram.com/callis1816/
Callis des de 1816
Més de 200 anys de tradició familiar xocolatera amb els seus origen a Olot, terra volcànica de la Garrotxa.
Tradició
La millor matèria prima, la tècnica i l’experiència de molts anys amb un forn de llenya ecològic que dona al producte els aromes naturals del foc.
Màxima Qualitat
Creem a partir del millor cacau Manjari 64% Grand Cru provinent de Madagascar, i d’altres de Venezuela i Equador.