millors xarcuters-cansaladers catalans
Font-Sans, el millor del Pirineu
Especialitzats en llonganisses selectes. En els Pirineus des de 1917, només utilitzem carn fresca de la millor qualitat adquirida a proveïdors locals, amb espècies selectes i ingredients gourmet.
Redacció Barcelona, 24 d’octubre de 2024.
Font-Sans fou fundada al 1917 per Josep Font Sentías amb la missió d’elaborar embotits curats tradicionals. Amb una trajectòria centenària fidel als seus orígens, ha elaborat amb caràcter artesanal en una gamma selecta de llonganisses, panxetes, baiones, llom, cap de llom i xoriç entre altres productes, embotits tradicionals amb l’aroma i sabor de sempre.
Font-Sans té les seves instal·lacions situades al Prepirineu amb una climatologia que permet la curació natural durant gran part de l’any.
Un compromís amb la qualitat, la tradició i el territori ens porta a confiar amb la llarga experiència del personal local, elaborant amb cura tots els nostres productes, seleccionant setmanalment carns fresques de primera qualitat, curant lentament tots els embotits i controlant manualment cada producte.
La quarta generació de la família FONT té avui l’objectiu i la responsabilitat de continuar aportant al mercat una experiència gastronòmica que ens traslladi a la xarcuteria i cansaladeria tradicional, a través de productes gourmet de la més alta qualitat i amb presentacions innovadores.
Saber-ne més?
>> https://www.fontsans.com
>> https://www.instagram.com/fontsans1917
Tradició dels Pirineus des de 1917
Amb una trajectòria centenària fidel als seus orígens, Font-Sans manté en l’actualitat el caràcter artesanal en una gamma selecta de llonganisses, panxetes, baiones, llom, cap de llom i xoriç entre altres productes, embotits tradicionals amb l’aroma i sabor de sempre. La quarta generació de la família FONT té avui una responsabilitat amb la qualitat, la tradició i el territori, així com l’objectiu de continuar aportant al mercat una experiència gastronòmica que ens traslladi a la xarcuteria i cansaladeria tradicional.