Oli Erm medalla d’or

Monovarietal Arbequina

Oli Erm

Oove Arbequina d’olis Erm

Medalla d’or als Premis als Millors Olis de Catalunya 2023


Redacció Barcelona/Vall de Barcedana, 30 de setembre de 2023.

ERM Oli d’Oliva de Muntanya pretén que les oliveres centenàries i les varietats autòctones del Pallars no caiguin en l’oblit i que, aquelles que ja havien estat oblidades, puguin recuperar-se i ens puguin oferir els seus fruits durant molts anys mé
s.

OLI D’AUTOR
La Vall de Barcedana ha estat, tradicionalment, una zona productora d’olives i olis verge de gran qualitat però l’oliva sempre d’havia collit madura; la decisió de collir l’oliva en verd i fer oli en verd com a tret distintiu del nostre oli ha estat tot un encert.
Hem aconseguit una major qualitat organolèptica perquè el contingut de polifenols, en verd, és molt més elevat; això fa que els matisos gustatius siguin més intensos i els atributs d’amargor més potents. És un oli ideal per consumir en cru i gaudir-lo amb el pa amb tomàquet, amanides, carpaccios… i com a finalització del qualsevol plat.
A més, el seu alt contingut en polifenols, converteix els olis ERM en un formidable antioxidant i en un autèntic aliat en la prevenció de malalties com el càncer.
En definitiva, uns olis d’una qualitat extraordinària, amb sabors sorprenents, amb unes puntuacions molt altes al panel de tast i que constitueixen un elixir de salut.

Saber-ne més?

https://olierm.com


OOVE ARBEQUINA D’OLIS ERM, medalla d’or

Oli d’Arbequina de muntanya, varietat que no és originària de la zona però que s’hi ha adaptat molt bé, encara que té unes peculiaritats pròpies de l’altitud i latitud de la Vall

L’aroma fruitat ens denota fruita verda i herba i aporta frescor en nas. En aquest cas, predomina l’amarg respecte del picant, tot i que en cap moment l’amargor arriba a ser desagradable, ans al contrari, perdura en el temps però en el seu grau just d’intensitat, fent-lo un oli molt interessant al paladar.