Set d’Oli, medalla d’or

Cabrona 100% menya

OOVE Cabrona de Set d’Oli

Medalla d’or als Premis als Millors Olis de Catalunya 2023


Redacció Barcelona/Figuerola del Camp, 30 de setembre de 2023.


QUI SOM
Set d’Oli és una empresa familiar que controla el procés d’elaboració de l’oli totalment, des de la plantació de l’olivera fins a l’envasament final del producte.
A la producció ha apostat per varietats autòctones d’oliva, com l’arbequina, l’arboçana i la menya.

RESPECTEM EL NOSTRE ENTORN
Set d’oli respecta el medi ambient i no genera residus. Els subproductes resultants al llarg de l’elaboració es reincorporen a les finques en forma d’adob.

Saber-ne més?
SET D’OLI

CABRONA de Set d’Oli, medalla d’or


EL NOSTRE OLI CABRONA VERGE EXTRA EXTREM
Soc 100 % menya.
Una varietat que s’estava perdent, ja que el meu rendiment és una puta merda. Sí, sí, tal com ho llegeixes. L’oliva està molt aferrada a l’arbre i collir-me és un puto infern. Una oliva valenta que es plantava en terrenys malparits perquè tinc aquesta capacitat: sobrevisc en qualsevol terreny. Tradicionalment, em collien massa madura per no passar-les putes durant la recol·lecta i com a conseqüència en sortia un oli de merda, excessivament dolç. Però aquests del Set d’Oli són uns matats i em cullen en el meu punt òptim, fins i tot verda, per aconseguir un oli amb caràcter, com ha de ser!

Et creus més puta que els altres perquè penses que has viscut al límit i que ho has provat tot? Doncs et seré sincera: jo soc més cabrona que tu.
Indomable, inaccessible, picant, astringent i única en la meva espècie. Soc sexi i radical, però també sibarita i selectiva. No caso amb qualsevol plat i no soc comercial. I no!, no vull compromisos i vaig a contracorrent.
Perquè les mitges tintes són una merda! A prendre pel cul els cupatges, la finor i el «per a tots els gustos». Em miro al mirall i m’agrado tal com soc.
Accepta’m tal com soc i si no t’agrado, et fots!