Priordei 1789, medalla d’or

Emprempta de Rojal

Priordei 1789

L’oli és la memòria que es transmet de generació en generació a la nostra família, reflex de la cultura de l’esforç, de la feina i de la constància que ens fa voler arribar a l’excel·lència.


Redacció Barcelona/Margalef, 3 de maig de 2023.

Cuidem el nostre oli en cada pas del procés
Som el que fem
La nostra família cultiva oliveres durant des de fa 232 anys. Ja som la desena generació que continua el llegat familiar. Homes i dones units per un amor incondicional per aquesta terra, els seus fruits i la seva naturalesa. Durant segles, aquesta ha estat la base de totes les decisions que hem pres, sempre amb un objectiu únic: oferir la màxima qualitat dels nostres olis d’oliva verge extra.
L’oli és la memòria que es transmet de generació en generació a la nostra família, reflex de la cultura de l’esforç, de la feina i de la constància que ens fa voler arribar a l’excel·lència.

Som únics, som excel·lents
Priordei neix el 1789. Aquest és l’any de la Revolució francesa; de la proclamació de la primera Constitució dels Estats Units; de la publicació de la Declaració dels Drets de l´Home i del Ciutadà. És l’any que neix Miquel Badia, promotor de la primera línia de tren de l’Estat, que unirà Mataró i Barcelona.

Un any ple de simbologia
A Barcelona ia moltes ciutats catalanes esclata la revolta del pa, un ressò menor de la revolució a França. Hi ha durs enfrontaments entre les forces d‟ordre i la població per l‟elevat preu del pa, fruit d‟un període de males collites.
1789 és un any ple de simbologia, que il·lustra una transformació social, política i econòmica de la qual avui encara com a societat en recollim els fruits.
El nostre moment fundacional, quan els nostres avantpassats van decidir plantar oliveres en lloc de vinyes, no té l’èpica d’aquells moments històrics, encara que avui l’ofici de pagès té un punt d’heroïcitat.

Persistir, innovar, explorar
Priordei és avui el resultat d’un esforç col·lectiu de deu generacions que han traspassat la frontera de les línies temporals per deixar un llegat al país i la darrera fornada de l’estirp familiar. Un llegat que se sintetitza a:
Persistir
Fins a assolir l’excel·lència al nostre producte, fruit de l’experiència que proporciona l’experiència i el contacte amb la terra.
Inovar
Caminant per camins que no han estat recorreguts abans; creant vincles amb actors del món gastronòmic i altres productors; explotant les potencialitats d’un fruit com l’oliva.
Explorar
Perquè els productes de qualitat no tenen barreres i perquè ens empeny un esperit de transformació i d’orgull de país.

¿Saber-ne més?
www.priordei.com


Medalla d’or : Priordei Emprempta de Rojal

1789
Empremta de Rojal

A Priordei fem una aposta decidida, en la seva excel·lent gamma, per l’oli d’oliva rojal. Com que ens agrada ser singulars, estem plantant noves oliveres de rojal, quan altres pagesos hi han renunciat.
L’oliva rojal en proporciona un amb més tonalitats amargues i picants, que potencien el sabor dels aliments que acompanyen. És molt aconsellat per a les persones que els agrada gaudir de sabors intensos, que es noten a la boca. Aquest oli vermell s’elabora amb olives collides entre els mesos de novembre i desembre.
A Priordei hem volgut deixar en aquesta ampolla la nostra signatura. L’empremta dels arbres de 500 anys que ens ofereixen el millor oli de les nostres terres està serigrafiada blanc sobre verd a cadascuna de les prop de 4.000 ampolles de 1789 Rojal.
Ampolla: 500 ml