Lo Vilot Farm Brewery

Cerveses artesanes

Lo Vilot

Cervesa artesana ecològica

Granja cervesera

Lo Vilot, esforç i passió

Mai no has vist tan a prop l’origen de la cervesa

Quan et prenguis una birra pensaràs en nosaltres i te’n recordaràs d’aquella plantació de llúpol, d’aquell tractor treballant la terra, d’aquell camp d’ordi ben espigat ia punt de ser recollit i maltat, d’aquella peladora de llúpol antiga que fa tan bé la seva terra treball.

Te’n recordaràs de Quionia, Oscar, Aron i com no de Pepa, el seu gos pastor, i de com viuen el seu projecte, perquè t’explicaran amb passió la seva feina, i entendràs perquè a una cervesa de qualitat se li ha de donar tot el valor que té .

Vine a visitar-nos i veuràs el nostre obrador on elaborem la cervesa, la malteria on donem vida a l’ordi i l’espai on manipulem el llúpol per poder-lo utilitzar durant tot l’any.
I per descomptat vine a tastar les nostres cerveses; et deixarem beure tot allò que fem, des del més suau i refrescant fins al més potent i complex.

Full Circle Beer Project

Cervesa Lo Vilot està treballant per poder elaborar una cervesa artesana ecològica produïda amb ingredients de producció pròpia; cultivem camps de cereals i llúpol propis.
Projecte innovador; en cervesa Lo Vilot treballem per poder realitzar tot el cercle de producció de la cervesa artesana ecològica, des de la producció dels cereals i llúpols necessaris, la seva transformació i l’elaboració de la cervesa amb els nostres ingredients.

Les artesanes de Lo Vilot

ZATEC PALE ALE BELGA
Ale rossa, suau i sense Gluten (Núm. de llicència SE-036-001)
Cervesa rossa apta per a celíacs (tractament del gluten), concebuda com una ale belga moderadament maltosa, una mica afruitada, fàcil de beure, de color ambre i poc amarga. El caràcter maltós tendeix a ser de pa de pessic amb un lleuger torrat mentre que el del llúpol és moderadament floral.
3 medalles internacionals

BLAT ECO WEISSBIER
Ale Rossa de Blat – Ecològica
Cervesa rossa de blat tipus alemany i ecològica (certificada pel CCPAE). Suau i fàcil de beure, molt poc amarga i amb un toc àcid refrescant. Alta carbonatació, final sec i sensació a la boca cremosa, amb notes de plàtan i clau d’espècia d’olor que són producte del llevat de blat.

LO PUTO FAR WEST
Estil doble IPA amb Triple Dry Hopping i 8% dalcohol. Cervesa molt aromàtica amb notes de resina de pi i fruites tropicals. Amargor mitjà.

MY BLACK HOLE
Estil Imperial Stout. 10,5%. Cervesa negra intensa, forta, alcohòlica i maltosa, amb notes de xocolata, regalèssia i lleugerament a cafè, escuma densa i persistent de color canyella fosc.

TU RAY
Estil Rye IPA, 6,5%. Indian Pale Ale elaborada amb sègol, de color coure fosc i cos mitjà. Les aromes i el sabor recorden clarament resines de pi amb un toc final a fruites d’os i fruites tropicals, sabors que es troben ben acompanyats amb el caràcter del malt de sègol que alhora compensa l’amargor del llúpol.

BRUTA I TEMERÀRIA ECO
Estil BRUT IPA, 6,5%. Brut Indian Pale Ale. Cervesa rossa que destaca per la seva aroma de llúpol, fruites tropicals i resines de pi. Asseca a la boca i gens amarga fa d’aquesta Brut IPA una cervesa temeràriament refrescant.

HOP FARMERS
Estil NEIPA amb fruita i Triple Dry Hopping, 6,6%. New Engand Indian Pale Ale. Cervesa rossa que destaca pel seu aroma a llúpol, mango i altres fruites tropicals/os i resines de pi. Sedosa a la boca, molt aromàtica i poc amarga.

CONTACTE
LO VILOT FARM BREWERY
Carrer Sant Josep, 19, 25100 Almacelles, Lleida
635 40 99 99
info@cervesalovilot.com

Valors diferencials

Qualitat i esforç reconegut

El 2015 vam ser finalistes als premis PITA com a primera empresa productora de la matèria primera ecològica necessària per elaborar cervesa, i aquest any volem a més de produir-la, transformar-la i utilitzar-la. Disposem de 5 ha d’ordi cerveser i 2 ha de llúpol de 16 varietats diferents.
Les cerveses Lo Vilot han aconseguit 3 distintius internacionals (2 medalles de plata al Barcelona Beer Challenge i una acreditació com a millor Cervesa Ale Fosca al BeerFest Costa del Sol) a més d’altres distintius de caire autonòmic.
Pel que fa a la qualitat de les nostres cerveses; embotellem amb isobàric (no fan segona fermentació en ampolla) el que dóna una estabilitat extra al producte final.
Procurem ser tan sostenibles com sigui possible, utilitzant energies renovables i aprofitant els subproductes de l’elaboració de cervesa.