CTretze

Cerveses artesanes

CTretze

la micro-cerveseria artesana de La Pobla de Segur (Lleida)

Qualitat i Km0

CTretze, fàbrica de cervesa artesana al Pirineu català

Receptes inspirades al Pallars, comarca pirinenca on l’aigua pura és el principal ingredient diferenciador com a producte de màxima qualitat.

CTretze Pirineus, és una fàbrica de cervesa ubicada a la Pobla de Segur. Un projecte de joves emprenedors que apostem pel nostre territori natal per crear i produir un producte de qualitat.
Els 9 anys des de l’inici de l’activitat ens avalen com a producte de qualitat i bon servei als nostres clients. Gràcies al bon fer hem aconseguit tenir la cerveseria amb més producció del Pirineu i amb un posicionament notable com a producte del territori Km0.
Conscients que aquest món cerveser s’està començant a obrir camí a la nostra terra i cultura, des de les comarques del Pallars oferim el nostre producte amb la millor selecció d’ingredients a les nostres cerveses: aigua, malt i llúpol.

La microcerveseria i la Sala CTretze

CTretze Pirineus actualment compta amb una fàbrica artesanal pròpia, ubicada a la Pobla de Segur, a peu de la Carretera C13, amb una capacitat de producció de 1.000 hectolitres/any, on es realitzen tots els processos de l’elaboració i producció de la cervesa.
CTretze compta amb una sala cultural dins de la mateixa fàbrica separada per uns vidres, des d’on es poden veure les instal·lacions de l’obrador.
Una sala que amb tres anys ha aconseguit posicionar-se com a referent cultural dels Pirineus, amb una programació de concerts i exposicions d’art, dividida en tres cicles durant l’any.

Les artesanes de la CTretze

Amb la nostra cervesa volem oferir un ampli ventall de possibilitats de degustació dels productes cervesers, més enllà del que s’ha tingut fins ara, ja sigui delectant el consumidor amb les nostres varietats, oferint plaers i gustos inoblidables, o el restaurador que cerca poder oferir un producte de qualitat per poder servir juntament amb els àpats.
Algunes de les nostres cerveses artesanes són:

IMPALA, IPA
Descripció:
Estil IPA “INDIAN PALE ALE”. És una cervesa rossa amb tonalitats opaques. Una cervesa amb doble dry Hopped, on el sabor i l’olor del llúpol creixen en una sensació única.
Característiques:
Graduació: 6è
IBUS: 30

OBAGA, Brown Ale
És una cervesa torrada, estil “BROWN ALE”. Aromes dolces i lleugerament torrades. Té un color caramel amb un toc de fusta i amb tonalitats opaques. Senzillesa i subtilitat són els adjectius que millor descriuen aquesta cervesa.
Característiques:
Graduació: 5,9º
IBUS: 30

FURA, Lager
És una cervesa rossa, estil “LAGER”. La cervesa creada per gaudir del millor sabor d’una bona lager, amb tocs de malt i una amargor equilibrada, refrescant i subtil.
Característiques:
Graduació: 4,8º
IBUS: 15

MR. OWL
Estil “AMERICAN PALE ALE”. Aquesta cervesa presenta unes aromes de llúpol fresc, provinent dels llúpols americans que li donen un sabor i aroma únics. És una explosió de sabors afruitats tropicals que proporciona una experiència única que no deixa indiferent.
Característiques:
Graduació: 5,6º
IBUS: 35

CONTACTE
CTRETZE
Avinguda de l’Estació,38 – 25516 La Pobla de Segur (Lleida) 973 68 12 34

Valors diferencials

Qualitat, km 0

Pretenem, humilment, donar a conèixer les nostres comarques de muntanya, sovint oblidades, a través de la nostra cervesa. Les nostres receptes estan inspirades a la nostra terra, el Pallars Jussà, comarca pirinenca que comprèn gran part de la plana de la conca del Riu Noguera Pallaresa, Flamisell i la plana de la Conca Dellà (un dels dos fragments en què va quedar subdividit el territori històric del Pallars) on hem recol·lectat una part dels llúpols utilitzats.