Mos de Tros

Conserves artesanas

Conservas artesanas

Mos de Tros

Conserves i melmelades amb la qualitat per bandera

Conservas caseras

Conserves 100% proximitat

Conserves del Pla d’Urgell, tot el sabor de l’horta de Lleida

Mos de Tros, amb tot el sabor de l’horta

Conserves casolanes, sense colorants ni conservants i amb el sabor d’abans

Som una petita empresa, anomenada Mos de Tros, dedicada a l’elaboració artesanal de melmelades, conserves i acompanyaments culinaris. Estem ubicats a la població de Vallverd, comarca del Pla d’Urgell, província de Lleida. Tot i sortir al mercat el 2014, Mos de Tros es pot considerar que va començar prenent forma el 2013 amb l’objectiu de tirar endavant un petit projecte al poble que ens permetés viure del que ens agrada.

Mos de Tros, sorgeix de la nostra passió per elaborar conserves a casa i una mica per la insistència d’un grup d’amics de Barcelona, que cada cop que venien a casa nostra i veien el rebost amb l’assortiment de conserves elaborades, es quedaven bocabadats. No paraven d’insistir que els venguéssim les nostres conserves i que ens plantegéssim de debò el tema de l’elaboració per vendre a tercers ja que les trobaven molt bones.

Qui hi ha al darrere de Mos de Tros?
Tot i considerar que l’engranatge principal de Mos de Tros recau en dues persones, comptem amb un grup d’unes nou persones/amics que cadascun i dins dels seus respectius camps aporten els seus punts de vista i les seves experiències.

On les podem trobar?
Les nostres conserves artesanes es poden trobar a carnisseries, fruiteries i botigues especialitzades, el nostre punt fort és la província de Lleida. També tenim una pàgina de venda on-line www.mosdetros.com.
També fem degustacions a botigues, anem a mostres gastronòmiques, assistim a alguna fira d’alimentació, i compartim la nostra activitat a través de les xarxes socials. Creiem molt al boca a boca i pensem que fent un producte artesà d’alta qualitat ia un preu just, els nostres millors prescriptors són els clients finals.

Teniu algun punt de venda de tots els productes que elaboreu?
Com a punt de venda propi, comptem amb la nostra botiga en línia. Però com dèiem, tot el que elaborem es ven a botigues d’alimentació, carnisseries, fruiteries i alguns establiments de restauració.

Mos de Tros, sabors de temporada

MOS DE TROS, LES CONSERVES CASOLANES DE VALLVERD
Les receptes casolanes, les de tota la vida, són les que perduren en el temps. I a Mos de Tros aconsegueixen que les conserves artesanes, elaborades sense colorants ni conservants artificials, tinguin aquest sabor especial. La fruita i les hortalisses recol·lectades en temporada formen part de les pràctiques respectuoses amb el medi ambient i l’alimentació saludable.

Un assortiment ric i variat

Melmelades i confitures artesanes
Melmelades i confitures artesanes clàssiques, Confitura artesana de Figa amb ametlla, Confitura artesana de Pera i Nous, Melmelada artesana de Ceba …
Acompanyament culinaris : salsa de tomàquet,
Salses per “vermutejar”
Fruita en almívar
Lots de Nadal…

CONTACTE
MOS DE TROS
https://www.mosdetros.com
La Font, 15 – 25261 Vallverd (Lleida) 973 718 100

Valors diferencials

Conservas artesanas

Qualitat, km 0

El nostre valor diferencial més rellevant és la QUALITAT i que les nostres conserves no porten cap colarant ni conservant artificial
Carnet d’artesà alimentari, elaborador de conserves i melmelades.