ORIM, Olis d’oliva verge extra

a Batea, Terra Alta (Tarragona)

ORIM

BATEA (TERRA ALTA)

OLI VERGE EXTRA DE LA TERRA ALTA

ORIM és el resultat d´un desig de créixer com a empresa i donar a conèixer l´oli de gran qualitat que tant ens caracteritza a la nostra comarca, la Terra Alta.


Redacció Barcelona/ Batea, 6 de juliol de 2023.

SOBRE NOSALTRES
La idea d’elaborar oli sorgeix fa 5 anys enrere quan dos germans amb il·lusió de fer oli de les seves finques van fer el primer oli per a consum familiar.
L´objectiu que ens proposem ara és poder comercialitzar l´oli d´oliva verge extra obtingut directament de les nostres olives mitjançant procediments mecànics.
Per tant, ORIM és el resultat d´un desig de créixer com a empresa i donar a conèixer l´oli de gran qualitat que tant ens caracteritza a la nostra comarca, la Terra Alta.

EL NOSTRE OLI
L’oli Orim neix a través de les nostres finques situades al municipi de Batea que es troba a la comarca de la Terra Alta. Una comarca on predomina el clima sec, cosa que afavoreix la producció d’un oli d’oliva verge extra que es distingeix en el sabor, l’aroma i els colors, per finalment obtenir un oli de gran qualitat.
L’Orim és un oli extret directament de les nostres oliveres i elaborat amb molt de compte. Cultura i tradició són els elements indispensables per aconseguir un oli amb unes propietats úniques i exclusives.
La nostra marca Orim es caracteritza per dues línies de producció d´oli ben diferenciades: l´oli d´arbequí i l´oli d´empeltre.

L’OLI D’OLIVA ARBEQUINA
L’oli arbequí presenta una olor afruitada i fresca amb aromes d’ametlla i altres fruits. El seu sabor és amarg, picant i dolç. És un oli suau però intens alhora i es pot combinar pràcticament amb tota mena de productes. Així doncs, pot cuinar grans plats aconseguint uns matisos singulars a la boca i donant un toc original a la taula.

¿Saber-ne més?

ORIM

ORIM, ARBEQUINA DE LA TERRA ALTA

Més de tres generacions, més de tres punts de color, més de tres segons de persistència a l’aroma. Aquests són alguns dels motius pels quals degustar aquest oli d’oliva verge extra 100% obtingut directament d’olives arbequines a la nostra finca de Varavall on va néixer ORIM.
VARIETAT: ARBEQUINA 100%