Pedrigolet, medalla d’argent

Pedrigolet Premium 100% argudell

Pedrigolet Premium d’Olis Pedrigolet

Medalla d’argent als Premis als Millors Olis de Catalunya 2023


Redacció Barcelona/Ullà (Girona), 30 de setembre de 2023.

NOSALTRES
Fruites Sureda som una petita empresa familiar que ens dediquem al treball de la terra des de fa generacions amb l’objectiu d’oferir productes de proximitat, diferenciadors i de qualitat.
La peculiaritat calcària, el vent de tramuntana i la proximitat al mar del massís del Montgrí, al nord-est de la comarca del Baix Empordà, propicien unes característiques úniques per als nostres productes.

ELS NOSTRES OLIS
Els olis Pedrigolet són olis que s’han obtingut directament d’oliveres situades dins del Parc Natural del Massís del Montgrí i només mitjançant procediments mecànics. Són sucs naturals d’oliva sense cap mena de procés de refinament ni additiu, resultat de la saviesa i els valors que ens van transmetre els nostres pares i avis.

L’OLI PEDRIGOLET PREMIUM i L’OLI PEDRIGOLET, olis d’oliva verge extra ecològics en conversió, són productes de categoria superior obtinguts directament d’olives ARGUDELL, varietat autòctona de l’Empordà, i d’oliveres situades dins el Parc Natural del Massís del Montgrí. 
Són olis 100 % naturals i de proximitat.


¿Saber-ne més?
EL PEDRIGOLET
TELÈFON (+34) 605 930 126
MAIL info@pedrigolet.cat
ADREÇA Carrer Estudis, 12
17140 Ullà (Girona)
https://pedrigolet.cat

OLI PEDRIGOLET PREMIUM 100% ARGUDELL, medalla d’argent

Premium (500 ml)
Fruit de les nostres oliveres centenàries situades dins del Parc Natural del Massís del Montgrí, és un oli exclusiu de poca producció, que gràcies a la collita primerenca accentua totes les propietats organolèptiques de la varietat argudell.
El presentem en ampolles de 500 ml de vidre fumat per poder preservar-ne al màxim les qualitats i protegir-lo així de la llum i la calor.

Les nostres oliveres de varietat ARGUDELL, autòctona de l’Empordà, ens permeten elaborar uns dels olis més exclusius del panorama oliverer.
Les seves peculiars característiques organolèptiques deriven en uns productes amb una coloració d’un verd intens i amb un gust equilibrat entre la dolçor d’una aroma afruitada i un lleuger punt d’amarg, molt agradables al paladar, que defineixen la seva personalitat.
Són olis rics en aromes secundàries de tipus natural, principalment herba tallada i sensacions de tomaquera i ametlló, amb notes de nous verdes, fonoll o carxofa i connotacions de fulla de figuera o menta.