Agrícola d’Ulldemolins, medalla d’argent

La Llena ECO

Oove La Llena ECO de l’Agrícola d’Ulldemolins

Medalla d’argent als Premis als Millors Olis de Catalunya 2023


Redacció Barcelona, 30 de setembre de 2023.
L’Agrícola d’Ulldemolins Sant Jaume va ser fundada el 1953 per un grup de pagesos del poble per elaborar i comercialitzar-ne la producció agrícola.
Al llarg dels anys, la voluntat dels socis ha estat evolucionar cap a noves tècniques de cultiu, com ara l’ecològica i la producció integrada, per tal d’optimitzar la qualitat dels productes, respectant el medi ambient i la salut humana.
L´entorn del Parc Natural de la Serra del Montsant i la Serra de la Llena, a una altitud de 650 m, juntament amb el microclima de la zona, ens permeten obtenir uns olis i uns vins molt característics i apreciats.

LA NOSTRA AGROTENDA
Des de l’any 1998 disposem d’una botiga, l’Agrobotiga, on podeu trobar els diferents olis, vins i vinagre que elaborem a la Cooperativa. Amb aquesta aposta de venda directa aconseguim oferir els nostres productes sense intermediaris i amb un bon preu pels nostres clients.¿Saber-ne més?

AGRICOLA D’ULLDEMOLINS

Oove LA LLENA ECO, medalla d’argent

Oli OVE Oli La Llena Ecològic
L’oli d’oliva verge extra ecològic “Oli La Llena” DOP Siurana , és un suc d’oliva natural 100% d’oliva arbequina de cultiu ecològic, obtingut mecànicament, pel procés d’extracció en fred i certificat pel Consell Català de la Producció Ecològica (CCPAE), que garanteix, que els productes que porten el seu distintiu no han estat contaminats amb pesticides ni transgènics.
Oli equilibrat i harmònic ideal per consumir en cru on destaca l’afruitat de l’oliva amb matisos suaus de picant, amarg i verda figuera.