Albium, medalla d’argent

Oleum Flumen

Oleum Flumen, elaborat pel Molí Albium

Medalla d’argent als Premis als Millors Olis de Catalunya 2023


Redacció Barcelona/Albi, 30 de setembre de 2023.

Un oli excepcional directe del camp a tu
Les olives que processem provenen d’oliveres cures en extrem, les quals són traslladades acuradament a la nostra planta on, gràcies als nostres moderns equips i excel·lent personal, extraiem el millor de les nostres olives per brindar-los un producte de qualitat insuperable.

Oleum Flumen i OOVEs Albium
La finca disposa d’una 100 hectàrees de producció ecològica d’oliveres de diferents edats i varietats: l’arbequina, el gorbal, el full de salze, el verdal i el colomar, que cuidades i treballades amb els controls de qualitat més estrictes, proporcionen els olis d’oliva verge extra i en barreja.

Utilizar un bon oli és clau en la cuina. Un oli de qualitat pot convertir un plat senzill en un de primera categoria i fer viure experiències úniques al paladar. Els productes d’Oleum Flumen segueixen aquest matís i es caracteritzen per ser olis amb personalitat i pensats per funcionar en diferents escenaris per aportar el sabor adient a cada plat.

¿Saber-ne més?

https://albium.catALBIUM-OLEUM FLUMEN, medalla d’argent

OLEUM FLUMEN: EL RIU D’OLI DE LA MILLOR QUALITAT
Projecte singular, productes amb personalitat. Reunim l´alquímia i la sostenibilitat en la producció i l´elaboració de l´Oli d´Oliva Verge Extra i els Productes Gourmand.
L’origen del nom s’ha de cercar a l’època romana. Els camps d’olivera que vorejaven el riu Ebre van fer que els romans l’anomenessin “Oleum Flumen” que significa “riu de l’oli”.

Oleum Flumen elabora oli d’oliva verge extra que es caracteritza per ser “un oli net, molt equilibrat entre picants i astringents i elaborat amb totes les virtuts d’una bona fruita”, expliquen la Núria Alzamora i el Jaume Ciurana, propietaris i elaboradors d’Oleum Flumen.

Agro Albium

Agro Albium

Olis d’Oliva Verge Extra