Fruita Blanch

fruita de l’horta de Lleida

Fruita Blanch

Conservem la tradició. 100% natural

Després d’una feina de recerca i recopilació de les receptes tradicionals de la nostra família, ens hem decidit a compartir-les amb molta més gent. Perquè tothom que ho desitgi pugui gaudir dels sabors únics i cent per cent naturals que nosaltres coneixem tant bé.


Redacció Barcelona/Lleida, 3 d’agost de 2023.

QUI SOM
Som una empresa familiar i estem orgullosos de ser-ho. A Fruita Blanch som hereus d’una llarga tradició agrària, perquè ens dediquem al conreu de la fruita dolça des de fa diverses generacions. A més, a casa sempre hem fet conserves de la fruita i les hortalisses dels nostres cultius, exclusivament per al consum familiar.
Ara, després d’una feina de recerca i recopilació de les receptes tradicionals de la nostra família, ens hem decidit a compartir-les amb molta més gent. Perquè tothom que ho desitgi pugui gaudir dels sabors únics i cent per cent naturals que nosaltres coneixem tant bé.
I és clar, ho hem fet de l’única manera que sabem fer-ho: de forma completament artesana, fent servir només el fruit de les nostres terres, dedicant-hi tot el temps que cada procés demana i oferint al consumidor la qualitat més alta. Perquè el més important per a nosaltres és, com ho ha estat sempre, conservar la tradició.

Sense secrets
Fa generacions que la família Blanch ens dediquem al cultiu de la fruita dolça i a la seva comercialització. Estem arrelats a l’horta de Lleida, un lloc privilegiat per a aquest cultiu que, pel seu clima fred i humit, confereix a la nostra fruita unes qualitats gustatives excel·lents.
Les nostres especialitats són les pomes, les peres, els préssecs i les nectarines.
Des de fa molts anys som coneguts per tothom com a Cal Camarasa. Però ara també, des que vam triar el cognom familiar com a marca de la nostra producció, se’ns coneix com a Fruita Blanch.

LES RECEPTES
Tradicionalment, a la nostra família hem elaborat tota mena de conserves casolanes, que han estat considerades una delícia per tots els qui han tingut la sort de tastar-les.
Fa un temps, per tal que aquestes receptes no es perdessin, vam començar una acurada tasca de recerca i recuperació, amb un resultat més que satisfactori, que ara ens ha animat a comercialitzar-les.

L’ELABORACIÓ
Confitures, cremes, almívars, conserves casolanes… Tots els productes de Fruita Blanch que presentem en aquest catàleg estan elaborats exclusivament amb fruites i hortalisses de collita pròpia, de forma artesanal, sense afegir conservants ni colorants i seguint fil per randa les receptes dels nostres avis, que han passat de generació en generació. Aquests són els únics secrets de la nostra família.

La Garantia
Tot el procés d’elaboració dels nostres productes és completament artesanal i, per tal d’assegurar la més alta qualitat i la màxima garantia d’higiene, l’obrador de Fruita Blanch disposa de tots els certificats necessaris i passa periòdicament les revisions marcades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya*.
*El nostre Registre Sanitari d’Indústries i Productes Alimentaris de Catalunya (RSIPAC) és 21.10513/cat.

Saber-ne més?
Melmelades i conserves Blanch
T. 669 458 323
E. info@fruitablanch.com
https://fruitablanch.com/botiga/

MELMELADES AMB MÉS FRUITA I MENYS SUCRE

Les confitures de Fruita Blanch estan elaborades amb una proporció en fruita que varia entre el 60% i el 70%, una quantitat sempre més elevada que les melmelades de gran consum.
En canvi, la proporció de sucre és més baixa i mai no supera el 30% o el 40%. A més, aquest és l’únic element afegit. Res més.
El procés d’elaboració de les confitures de casa nostra és el mateix que ja feien servir els nostres avis. No hem canviat res.
Primer de tot, seleccionem la fruita en el punt adequat de maduració, la netegem i la pelem a mà. A continuació la posem a bullir, alhora que afegim el sucre corresponent, i deixem que cogui a foc lent fins aconseguir el punt desitjat. Tot seguit, la retirem del foc i acabem de triturar la polpa per a obtenir una textura uniforme.
El darrer pas és omplir els pots prèviament esterilitzats, tancar-los hermèticament i fer-los bullir al bany maria per fer el buit i assegurar una esterilització perfecta.

>>Melmelada extra de sabors tradicionals
Préssec, Pruna, Poma , Pera, Figa , Maduixa, Codony, Cirera, Albercoc, Taronja, Kiwi, Mango, Nabius, Fruits Del Bosc, Mores Silvestres, Gerds, Groselles.
>>Melmelades extra sabors tradicionals
Pebrot Verd, Pebrot Vermell, Ceba, Carbassa, Tomàquet.
>>Melmelades extra sense sucre afegit
Préssec, Pruna, Poma, Pera, Maduixa, Cirera, Figa, Taronja.
>>Melmelades extra ecològiques
Préssec Eco, Pruna Eco, Pera Eco, Poma Eco, Figa Eco, Tomaquet Eco, Taronja Eco.
>>Melmelades gourmet blanch art
Préssec, Pruna, Poma , Pera, Tomàquet, Cirera, Figa, Maduixa Albercoc, Mango.

CATÀLEG DE FRUITES BLANCH