millors xocolaters & pastissers catalans
Tradició familiar Rodellas
“Una dolça història pastissera que continuem cultivant en família des de 1977 ”
Redacció Barcelona, 18 de novembre de 2024.
La nostra història
La pastisseria Rodellas neix d’una tradició familiar, quan en Vicens Rodellas, després d’haver treballat 17 anys a l’antiga Pastisseria Bach “Ca la Sisa”, va obrir portes l’any 1977. Un negoci familiar que va començar a portar juntament amb la seva dona Emília Fontiguell i anys més tard, els seus fills també s’afegirien a l’equip compartint la mateixa passió.
Va ser primer en Marc Rodellas qui, després de formar-se al Gremi de Pastissers de Barcelona, va portar el seu talent a la pastisseria, conegut per la seva creativitat i originalitat. Un bon còctel de tradició i innovació va marcar un abans i un després a la pastisseria, obrint el ventall de productes que s’ofereixen.
No va trigar gaire fins que en Jordi Rodellas, el segon fill d’en Vicens, va formar-se com a pastisser per a seguir l’ofici dels pares i formar part de l’equip. També la seva dona, Marta Castaño es va incorporar al projecte i junt amb el Jordi, van donar a conèixer la pastisseria i els seus productes més emblemàtics en fires i mercats d’artesans.
Actualment, són el Jordi i la Marta amb tot l’equip de professionals de l’obrador i botiga, qui continuen endavant innovant però sense perdre l’essència de la pastisseria tradicional, de la innovació pastisseria i dels productes de qualitat i de proximitat.
Pastisseria Rodellas
Carrer Sant Pere, 5
08470 Sant Celoni (Barcelona)
Informació
info@rodellas.com
Comandes
pedidos@rodellas.com
Horaris Botiga
De dim. a div. de 09:00 a 13:30 / de 17:00 a 20:00
Diss. de 08:30 a 14:00 / de 17:00 a 20:00
Dium. de 08:30 a 14:00
Dilluns tancat
www.rodellas.com/ca/
www.instagram.com/pastisseria_rodellas/
Els valors de la nostra marca
Qualitat, creativitat, treball en equip i passió són els valors que marquen el nostre camí.
Busquem oferir la màxima qualitat i originalitat en les nostres elaboracions. Ens apassiona crear i experimentar, marcar-nos nous reptes. Som oberts, fem equip i ens agrada aprendre, ensenyar i compartir la pastisseria.
Un equip apassionat
Som una pastisseria familiar de Sant Celoni i molt més que això: continuem fent equip, som inquiets, ens il·lusiona la nostra feina, seguim amb passió endolcint el dia a dia dels nostres clients/es i amics/gues i sempre intentem anar més enllà.