Gastronomia Catalana
Protagonistes de la Guia
La Guia es fa seleccionant amb criteris professionals els millors establiments artesans, familiars i amb una reconeguda trajectòria d’elaboradors d’aliments d’alta qualitat gastronòmica.
A qui arriba la Guia?
Enviament personalitzat de la revista en paper als responsables dels millors restaurants de cuina de qualitat, hotels gastronòmics, botigues de productes gourmet, xarcuteries, pastisseries, productors i distribuïdors del sector alimentari premium. Obsequiada també als millors clients d’aquests establiments.
Premis Excel·lents de la Gastronomia Catalana
I +… els Millors de Catalunya
entre els productes que han obtingut Medalla d’Or, el Jurat farà un Tast final per a decidir quin és el Millor de cada categoria. Fins el 21 d’agost el Jurat ha valorat un total de 192 productes, en les categories d’Olis d’Oliva Verge Extra, Embotits-Xarcuteria i Conserves-Melmelades i Confitures
Valoracions fins ara
Medalles Or
En les categories : Olis d’Oliva Verge Extra, Embotits-Xarcuteria, Conserves, Melmelades i Confitures,
Argent
En les categories : Olis d’Oliva Verge Extra, Embotits-Xarcuteria, Conserves, Melmelades i Confitures,
Bronze
En les categories : Olis d’Oliva Verge Extra, Embotits-Xarcuteria, Conserves, Melmelades i Confitures,