Museu de la Confitura, Tallers Estiu 2024

Tallers de Confitura a l’Empordà

Museu de la Confitura

Torrent, Empordà

Un estiu ben dolç: Tallers de confitura a Torrent

L´estiu és la millor època per gaudir de totes les fruites de temporada i també per fer confitures i poder disfrutar-les tot l´any.


Redacció Barcelona/Torrent (Girona), 15 de juny de 2024.

L´estiu és la millor època per gaudir de totes les fruites de temporada i també per fer confitures i poder disfrutar-les tot l´any. Per això El Museu de la Confitura ha preparat tallers d’estiu on podreu aprendre a fer les millors confitures de la mà de la seva cuinera Teresa Millàs.
Al final de la sessió, t´emportaràs el que has cuinat i brindarem amb una copa de cava.
Passaràs un matí fabulós. T´esperem!


Per reservar la teva plaça envia un wp al 604 477 286 o truca al 972 304 744

TALLERS DE CONFITURA

DISSABTE 22 JUNY
Confitura d´Albercoc
Gelea de Gingebre
 
DISSABTE 27 JULIOL
Confitura de Préssec, paraguai i nectarina
Gelea de Romaní i pebre
 
DISSABTE 17 AGOST
Chutney de tomàquet
Gelea de fruits vermells
 
DISSABTE 14 SETEMBRE
Chutney de figues
Gelea de Ratafia
 
Preu per taller: 50€/persona
Horari: 10h a 13h  Reserva: 972 304 744

Saber-ne més?
https://www.museuconfitura.com/ca/blog/tallers-de-confitura-2024

MUSEU DE LA CONFITURA
Plaça Major s/n
17123 Torrent (Girona)
Tel. 972 30 47 44
info@museuconfitura.com

Saber-ne més del Museu de la Confitura a gourmenials.cat
>> https://gourmenials.cat/museu-de-la-confitura-emporda/

ELS SECRETS DE LES CONFITURES ARTESANES

QUÈ FEM
Elaborem confitures, melmelades i gelees de qualitat extra, sense conservants, colorants, ni cap producte químic de nom impronunciable. Aptes per a vegans i sense gluten.
Preparem kg i kg de fruita i verdura de gran qualitat que, en la mesura que sigui possible, comprem directament a petits productors locals.
Els nostres productes estan elaborats de forma artesanal U x U! Des de la preparació de la matèria primera, passant per una cocció lenta i en petites quantitats, fins a l’envasament i l’etiquetatge.
Busquem fruites i verdures de varietats antigues i poc conegudes, per fomentar la diversitat i el patrimoni vegetal, i oferir-vos una àmplia gamma de sabors extraordinaris.
Compartim els secrets que amaguen els nostres pots de confitura, a través de tallers formatius i publicació de llibres
.