Mels Bio de Muria

Gamma de mels ecològiques de Muria a Biofach

Abeja de la miel

Col·lecció “Bio” de Muria

Mels ecològiques de proximitat

Mel Muria, referent internacional en qualitat gastronòmica

L’empresa del Baix Ebre s’ha fet un nom entre les cases de més prestigi en mels de qualitat a tot el món. A Biofach la seva gamma Bio ha merescut l’atenció dels consumidors més exigents

La col·lecció de Mels Ecològiques Muria Bio destinades al Canal Horeca, ha participat a l’edició 2020 de Biofach, celebrada del 12 al 15 d’aquest mes de febrer a Nuremberg (Alemanya), de la mà de PRODECA, l’empresa pública promotora d’aliments catalans adscrita a la Conselleria dAgricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

L’estand de Muria BIO ha comptat amb nombrosos visitants, molts distribuïdors interessats en els seus productes ecològics i molts professionals que ja coneixien els seus productes d’edicions anteriors o que ja distribueixen aquesta gamma de mels ecològiques als seus països respectius, però que desitjaven conèixer noves referències per a ampliar les vendes.

Mels Bio

Colecció de Mel Ecològica Muria BIO
La col·lecció de Mel Ecològica Muria BIO, consta de pol·len natural i 11 varietats de mel: Alta Muntanya, Castanyer, Bosc, Mil flors, Eucaliptus, Bruc, Farigola, Cap d’ase, Taronger, Acàcia i Romero. La gamma es complementa amb una col·lecció de Xarops i Suplements Alimentaris i una col·lecció de 12 varietats de Mels de Sabors.

Biofach, fira líder en alimentació Bio

Segons Rafael Muria, president de Mel Muria: “estem molt satisfets de la nostra participació en aquesta nova edició de Biofach i estem segurs que tots els contactes realitzats durant aquests dies de fira ens obriran les portes de nous mercats, entre ells l’alemany”.

L’edició Biofach 2020, la fira comercial líder mundial en aliments orgànics, ha batut rècords de participació, espai d’exhibició i visitants internacionals. Un total de 3.792 expositors de 110 països han mostrat els seus productes a 47.000 visitants professionals de 136 països, a una àrea de més de 57.000 m².
http://www.mielmuria.com/

Mel Muria, des d’El Perelló als paladars més exigents

Miel de proximidad

Mel Muria

Cinc generacions avalen la trajectòria d’aquesta petita empresa d’apicultors que ha aconseguit ser un referent per als gurmets de tot el món.
http://www.mielmuria.com/