ERRE de Vic alta qualitat en Pernil Cuit des de 1952

qualitat, autenticitat i respecte pel producte

Erre de Vic

excel·lència en pernil cuit

ERRE de Vic és Alta Gastronomia Saludable, amb tot el sabor de la millor elaboració

El fruit de més de mig segle elaborant cuits, mantenint i perfeccionant un mètode propi basat en la maceració i el temps. Només així podem oferir cuits de porc i au que cuiden cos i paladar.


Redacció Barcelona/Vic, 20 de maig de 2023.

ERRE DE VIC, XARCUTERIA D’ALTA QUALITAT DES DE 1.952
Más de medio siglo preservando y perfeccionando una manera de hacer auténtica y familiar.

Un lloc únic
Entre boscos i muntanyes, a les portes del Parc Natural Reserva de la Biosfera del Montseny hi ha la nostra planta: una instal·lació innovadora i que permet dels més exigents sistemes de seguretat alimentària, dissenyada i construïda sota estrictes criteris de sostenibilitat, baixes emissions i eficiència energètica.

¿Cóm fem els nostres productes?
Origen
La primera matèria és una part fonamental en la qualitat dels nostres productes.
Calma
Un mètode d’elaboració propi, on la calma i el temps són clau.
Salut
Unim alta gastronomia i alimentació saludable en un mateix mos.

Una manera pròpia de fer les coses: portem més de 70 anys perfeccionant una forma única i personal delaborar cuits. Això és una cosa que es nota a cada rodanxa d’ERRE de Vic.

Confiança certificada
Els nostres productes són fruit d’una feina ben feta. Per això, tot el nostre procés d’elaboració està sotmès a exigents controls i certificacions: cada peça ERRE és de la màxima confiança:
>>ECO: Certificat d’Agricultura ecològica a la nostra gamma ECO.
>>IFS: Certificat de seguretat alimentària.
>>ISO 14001: Certificat de gestió sostenible.
>>BREEAM: Certificat de construcció sostenible.

¿Saber-ne més?
https://erredevic.es/
Tel. 93 885 0916
C.Ca l’Anton, 10 Polígon Industrial Montmany 08553 Seva (Barcelona)

ALTA XARCUTERIA

EL NOSTRE MÈTODE D’ELABORACIÓ
El temps necessari
Sense presses. Així és com elaborem cuits des del 1952, mantenint intacte un mètode d’elaboració propi i summament artesà, amb la calma i el temps com a peces clau, i ajudant-nos amb tecnologies que garanteixen la qualitat i la seguretat.

Alta gastronomia
Macerem les nostres carns i les deixem reposar durant tot el temps que calgui, abans de coure-les lentament al bany maria a baixa temperatura. Això és una cosa que es percep a cada tall: músculs definits, fines vetes de greix, diversitat de colors i una textura natural, consistent i sucosa, amb matisos intensificats de sabor i aroma.

La importància de l’origen
A més de l’elaboració, la primera matèria és un dels factors clau en la qualitat final dels nostres productes. Per això seleccionem i polim un per un els pernils crus: només peces nobles senceres, fruit d’un cicle integrat de producció amb una traçabilitat total des de l’inici.

Unim alta gastronomia i alimentació saludable en un mateix mos: gran quantitat de proteïnes d’alt valor, minerals i vitamines del grup B pròpies de la carn, i 100% lliure d’al·lèrgens, OMG, gluten, lactosa o soja.

La gamma més àmplia, desitjable i saludable

La gamma de productes de ERRE de Vic ofereix varietat, qualitat i plaer a parts iguals. Descobreix el millor del nostre obrador a les nostres gammes ECO, pernil cuit, aus i bacó. Sigui quina sigui la teva elecció, hauràs encertat.

Gamma ECO
Tota la qualitat, les sensacions i les característiques saludables d’ERRE de Vic, amb més benestar animal i un maneig encara més responsable amb el medi ambient.

Pernil cuit
La nostra gamma de pernils cuits de porc és hereva directa de més de 60 anys de tradició familiar. El resultat és un festí de sensacions a cada tall.
Aus
Suavitat, plaer i salut es donen la mà a les nostres gammes de cuits de pollastre i gall dindi. Això és una cosa que es deixa notar a cada tall: textura natural i un sabor sublim.
Bacon
La nostra gamma de bacó ofereix el pur significat de la paraula plaer. Suaus, fundents i saboroses, cada tall alliberarà un inconfusible aroma a cada preparació.


SHOP
https://erredevic.es/productes/

Excel·lència en xarcuteria de qualitat

Erre de Vic

pernil cuit i xarcuteria de gamma extra