Cal Sileta, agricultors que mimen el camp

Corder i olis d’alta qualitat

Cal Sileta

Xai natural i ecològic

Treballant amb consciència ecològica

El nostre projecte té com a finalitat oferir carn de cria natural i de gran qualitat als nostres clients i això ho aconseguim amb la forma d’alimentació i maneig de les nostres ovelles.


Redacció Barcelona/Vallbona de les Monges, 20 de maig de 2023.

LA NOSTRA CASA
Cal Sileta som una petita empresa familiar ubicada a Vallbona de les Monges, comarca de l’Urgell, dedicada plenament a l’agricultura de l’oliverar i l’ametller i la ramaderia d’oví.

LA NOSTRA FILOSOFIA: CARN NATURAL I DE QUALITAT
A Cal Sileta tenim un ramat de 450 ovelles i vetllem pel seu benestar durant tot el cicle de vida. Els nostres bens estan alletats per la seva mare fins als darrers dies.

Carn de xai de cria natural
Sortim a pasturar amb el ramat cada dia i el nostre sistema de pastura proporciona una alimentació molt natural als nostres bens, basada en herbes silvestres i cereals de les nostres terres. L’alimentació acaba sent molt variada i equilibrada per la seva estacionalitat. A l’estiu s’alimenten dels cereals i el rostoll i per a la primavera i tardor de les herbes que creixen a les marjades dels ametllers i oliveres.

Resultats del nostre sistema de pastura
Amb el nostre sistema de criança molt natural i amb una pastura per grans extensions aconseguim una carn de gran qualitat, tendra i saborosa.

El nostre oli ecològic
A Cal Sileta oferim oli d’oliva arbequina verge extra i ecològic de gran qualitat. Seguim els principis de l’agricultura ecològica, fem la collita del fruit en el moment òptim i obtenim l’oli mitjançant procediments d’extracció en fred per garantir que el producte mantingui totes les propietats.

Som sostenibles, estimem la nostra terra
A Cal Sileta produïm en harmonia amb el nostre entorn i els recursos naturals. Oferim productes de qualitat, ecològics i de proximitat. Produint de manera sostenible promovem a la conservació del sòl, els recursos hidràulics, animals i vegetals.

Tria la nostra qualitat!
Carn de xai d’alta qualitat
Compra directa i de proximitat de la nostra carn de xai, entra i fes la teva comanda. Deixa’ns les teves dades i indica’ns com vols que preparem el tall i si vols un xai sencer o mig. Ho prepararem tot per tenir-ho a punt per recollir a la nostra botiga o t’ho portem si ets a prop nostre..

¿Saber-ne més?
https://www.calsileta.com

https://www.calsileta.com/botiga/

OLI PURA ARBEQUINA

EL NOSTRE OLI D’OLIVA ECOLÒGIC
Sabor i Intensitat en estat pur
L’oli de Cal Sileta és un oli amb caràcter, amb un sabor intens i concentrat propi de l’arbequina de les terres de secà.

¿Què és l’oli verd?
L’oli verd s’obté de les primeres olives collides a l’octubre, moment en què l’oliva ens ofereix les millors propietats.

Algunes propietats de l’oli verd:
S’aconsegueix la màxima quantitat de polifenols, que són els antioxidants naturals de l’oli d’oliva, responsables del toc amarg i picant. Un dels polifenols més importants que aconseguim fent oli verd és l’oleocanthal, que és un compost orgànic natural.
L’oleocanthal conté característiques antioxidants i antiinflamatòries.

Compra directa a Cal Sileta online

Compra directa i de proximitat de la nostra carn de xai, entra i fes la teva comanda. Deixa’ns les teves dades i indica’ns com vols que preparem el tall i si vols un xai sencer o mig. Ho prepararem tot per tenir-ho a punt per recollir a la nostra botiga o t’ho portem si ets a prop nostre.

SHOP
https://www.calsileta.com/botiga/

Excel·lència en carns ben criades

Cal Sileta

Cal Sileta

Carn de xai ecològic