Des de 1982 Collverd és la referència en productes de l’ànec i experts en foie gras amb instal·lacions pròpies a l’Alt Empordà.
+Blog
Ral d’Avinyó
Ralment una raça única. La carn de porc gourmet originaria de la nostra comarca, el Bages. Ralment Brutal. Som un dels grups líders en el sector porcí del país.
+Rolex Land-Dweller
Amb un calibre a l’avantguarda de la innovació i un disseny únic, l’Oyster Perpetual Land-Dweller, llançat el 2025, és una veritable fita en la història dels rellotges Rolex.
+Restaurant Quinze Ous
A Les Preses (la Garrotxa) trobem aquest restaurant que fa cuina de qualitat i proximitat que combina tradició i innovació.
+Restaurant Miravall
A Batea, en un idíl·lic entorn rural i vinícola, aquest establiment familiar aposta per la cuina de mercat i de temporada amb àmplia representació de vins D.O Terra Alta.
+Hotel Hostal Sport
Un hotel amb encant al Priorat, el més emblemàtic i amb més història de tota la regió. Gaudeix de la cuina tradicional catalana, amb accent 100% prioratí.
+Restaurant Nou Moderno
Hereu de la llarga tradició del Bar-Restaurant Moderno al mateix poble, el Nou Moderno neix amb la vocació d’obrir el pot de les essències de la Terra Alta a tots els seus visitants.
+El Cairat Restaurant
Un racó de pur territori i caràcter a Falset (Priorat). Una cuina de proximitat feta amb molt de cura de la ma de Mercè Pellejà (amb l’esperit del Juli).
+Quatre Molins Restaurant
Estrella Michelin al Priorat. Un espai gastronòmic, enològic i acollidor on viure sensacions, emocions, i experiències by Rafel Muria.
+Brots Restaurant
De la ma de Pieter Truyts aquest restaurant representa la il·lusió i tenacitat dels que es troben en condicions adverses però persegueixen el seu somni
+