L’Arròs de Castelldefels, el resultat de la cerca de 9 xefs de Castelldefels per a plasmar en una recepta d’arròs el caràcter gastronòmic de la ciutat.
+Blog
Michelin revela la selecció de xefs per a la Gala 2024
Michelin revela la selecció de xefs per a la Gala 2024 que tindrà lloc el dia 28 de novembre.
Jordi Cruz (ABaC tres Estrelles Michelin), els germans Javier i Sergio Torres (Cuina Germans Torres, tres Estrelles Michelin i Estrella Verde) i Paolo Casagrande (Lasarte, tres Estrelles Michelin) coordinaran un equip de xefs que sumen entre tots 17 Estrelles Michelin seleccionats per cuinar al sopar de la Gala de la Guia Michelin Espanya 2024
Gastronomic Forum Barcelona
Del 6 al 8 de novembre Gastronomic Forum Barcelona programa 120 activitats amb més de 200 ponents.
La cuina compromesa amb la defensa de la biodiversitat articularà gran part de les sessions de l’edició 2023
Porcus Refinatus
12-19/10/23 Porcus Refinatus.
Una proposta gastronòmica formada per tapes i plats elaborats amb un ingredient principal, el porc.
Showrooms professionals al Vallès
21 i 28/11/23 Showroom Professionals
Adreçats a posar en contacte directe elaboradors de gastronomia, vins i caves d’alta qualitat amb els professionals del sector Horeca i comerç gourmet del Vallès Occidental.
Maridatge de Terra i Taula al Vendrell
Celebrem la 180a edició de la Fira de Santa Teresa d’El Vendrell amb un esdeveniment gastronòmic exclusiu! 🍽️✨
“Maridatge de Terra i Taula”, que inclou un aperitiu, 3 degustacions salades i unes postres. Tot amb el seu propi maridatge!
El xuixo de Can Castelló
Castelló i El Xuixo de Can Castelló, un marca registrada que identifica el producte de forma exclusiva.
Castelló elabora l’autèntic xuixo de Girona una recepta centenària que ha anat passant de pares a fills, per fer cada dia aquest preuat dolç, cent per cent gironí al llarg de molts anys.
Enric Rovira, xocolates d’alta qualitat i disseny
Enric Rovira, xocolaters des de 1993
Una mirada de la xocolata des de l’art, la ciència i el país, que ha sacsejat l’ofici i que seguim apassionats en continuar liderant.
Anxoves Solés
Anxoves SOLÉS és una empresa familiar que data del 1888,generació darrera generació s’ha mantingut l’essència del nostre èxit: matèries primes de qualitat i un procés altament artesanal.
+Oli de Vera, un projecte de la família d’Isidre Puigdellívol
Oli de Vera és un projecte que es remunta als besavis d’Isidre Puigdellívol.
Aquests pagesos de Collbató han volgut mantenir la tradició i la cultura de l’oli d’oliva de la població amb un cultiu de les oliveres i una producció tradicionals.