Hivern 2024. Premi Laumont a la millor recepta de tòfona negra.
Concurs a la millor elaboració amb la tòfona negra fresca i amb conserva de Laumont que es celebra a Vic dins de la celebració del Trufforum.
Blog
Premi Laumont a la millor recepta de tòfona negra
Trufforum 2024. Eduard Llop del restaurant El Truc d’Agramunt guanya el Premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra del 2024
+Alimentaria & Hostelco 2024
Del 18 al 21 de març del 2024, Alimentaria i Hostelco torna amb un increment de l’oferta forana del 15% respecte a l’anterior edició.
+Premi Laumont a la millor recepta de tòfona negra
Hivern 2024. Premi Laumont a la millor recepta de tòfona negra.
Concurs a la millor elaboració amb la tòfona negra fresca i amb conserva de Laumont que es celebra a Vic dins de la celebració del Trufforum.
La tòfona, el diamant negre de la cuina
La tòfona o trufa, una joia preuada de la cuina.
Quins són els tipus i característiques d’aquesta joia preuada de la cuina?
La Garoinada, el sabor del mar a les millors taules
Del 19 de gener al 24 març 2024.
La Garoinada és una de les primeres campanyes gastronòmiques de les comarques gironines i una de les més conegudes. Va néixer l’any 1992 i pren com a producte principal les garoines, també conegudes com a eriçons de mar o garotes.
Encantaran, elaborat a la Vall d’Aran
Encantaran, elaborat a la Vall d’Aran.
La marca ENCANTARAN neix l’any 2012 als Pirineus, a Vilamòs, un petit poble de la Vall d’Aran a 1235 m. d’altura, un dels racons màgics de la nostra comarca
L’Arròs de Castelldefels, la recepta que defineix la ciutat
L’Arròs de Castelldefels, el resultat de la cerca de 9 xefs de Castelldefels per a plasmar en una recepta d’arròs el caràcter gastronòmic de la ciutat.
+Michelin revela la selecció de xefs per a la Gala 2024
Michelin revela la selecció de xefs per a la Gala 2024 que tindrà lloc el dia 28 de novembre.
Jordi Cruz (ABaC tres Estrelles Michelin), els germans Javier i Sergio Torres (Cuina Germans Torres, tres Estrelles Michelin i Estrella Verde) i Paolo Casagrande (Lasarte, tres Estrelles Michelin) coordinaran un equip de xefs que sumen entre tots 17 Estrelles Michelin seleccionats per cuinar al sopar de la Gala de la Guia Michelin Espanya 2024
Gastronomic Forum Barcelona
Del 6 al 8 de novembre Gastronomic Forum Barcelona programa 120 activitats amb més de 200 ponents.
La cuina compromesa amb la defensa de la biodiversitat articularà gran part de les sessions de l’edició 2023