Restaurant Can Jubany

Can Jubany, alta cuina catalana

Restaurantes Michelin

Restaurant can Jubany

2 Estrelles Michelin, 3 Sols Repsol

Estrellas Michelin

Menjador Can Jubany

Taules per a l’estiu : Can Jubany

Mereixedor de 2 estrelles Michelin i 3 Soles Repsol, Can Jubany és una referència gastronòmica a l’alta cuina catalana

Oberta a la plana de Vic, testimoni del mar de boira a l’hivern i dels camps de cultiu daurats a l’estiu, hi ha una masia que conserva tota la calidesa, l’aroma i el pols de les antigues cases de pagès, però que amaga un gran secret al seu interior: una explosió de sentits, un viatge pels sabors de la terra, un nou concepte gustatiu.

Es tracta de Can Jubany, a tocar de Calldetenes, el restaurant que Nandu Jubany i Anna Orte regenten des del 1995. L’aparença tradicional d’aquest establiment de visita obligada encaixa a la perfecció amb les línies contemporànies i el mobiliari modern de l’interior. És la traducció arquitectònica del que es cou als fogons del xef: una cuina que recopila l’experiència dels plats tradicionals per reinventar-los; productes que passen del bosc i l’hort al plat; receptes innovadores que conserven l’essència de tota la vida.
La reforma integral del restaurant el 2010, coincidint amb el 15è aniversari de la seva obertura, va servir per fer-ho més acollidor i funcional: espais ampliats, una cuina totalment equipada i oberta al jardí a través d’unes grans vidrieres, una nova recepció, el saló xemeneia , la terrassa exterior, les sales reservades, els menjadors del primer pis, la nova barra de bar, la taula de la cuina

Tot pensat per transmetre la calidesa, la familiaritat i el tracte proper que sempre han estat la carta de presentació de Jubany, per respirar pau i comoditat alhora que es degusta una bona cuina de la terra. Un plaer per als sentits.Millors Sidres

La Carta de Can Jubany
Fidels a la nostra filosofia, la nova carta reflecteix la trajectòria i maduresa de la nostra cuina, i el paisatge, cultura i emocions del nostre territori.

Un passeig per Catalunya
El gran festí de Can Jubany

Horaris i Contacte


OBERT
De dimarts a dissabte
Al migdia de 13.30 a 16h La nit de 20.45 a 23h
TANCAT Diumenge i dilluns tot el dia, dimarts tarda
VACANCES D’ESTIU Del 7 al 22 d’agost!!!

ADREÇA Ctra. de Sant Hilari, s/n Calldetenes (Barcelona)

TELÈFON Informació i reserves 93 889 10 23
Com arribar
GPS
41º 55’ 46” N 2º 18’ 8” E
https://canjubany.com