Premi Laumont a la millor recepta de tòfona negra

Premi Laumont

un premi a la creativitat gastronòmica

Es celebra a Vic dins de la celebració del Trufforum, un esdeveniment que reivindica la tòfona negra com a aliment clau dins del panorama gastronòmic del país.


Redacció Barcelona, 21 de desembre de 2023.

El premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra és un concurs anual que busca la millor elaboració amb la tòfona negra fresca i amb conserva de Laumont.
El seu objectiu principal és estimular l’ús i el coneixement de la tòfona negra al sector de la restauració, a més de promoure la creativitat en receptes amb tòfona negra creativa dels millors restaurants del nostre país.
Es celebra a Vic dins de la celebració del Trufforum, un esdeveniment que reivindica la tòfona negra com a aliment clau dins del panorama gastronòmic del país.

INSCRIPCIONS PREMI LAUMONT A LA MILLOR RECEPTA AMB TÒFONA
LAUMONT organitza en el marc del Trufforum el segon Premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra el proper diumenge 4 de febrer de 2024 al recinte Firal el Sucre de Vic.
Un concurs que té com a principal objectiu estimular l’ús i el coneixement de la tòfona al sector de la restauració.
Un esdeveniment on hi podran participar professionals del sector de la restauració per demostrar la seva habilitat amb l’ús de la tòfona negra. 3 xefs competiran per pel reconeixement. El guanyador del concurs s’endurà un premi de 3.000€ en metàl·lic i els altres dos finalistes, 500€.

Les inscripcions estan obertes fins el 14 de gener de 2024 a les 23:59h.
Premi Laumont 2024: Inscripcions obertes aquí

FASES DEL CONCURS LAUMONT 2024

Premi Laumont: com participar-hi

El premi Laumont se du a terme durant la celebració del Trufforum de Vic, un esdeveniment que se celebra el primer cap de setmana de febrer i té com a objectiu reivindicar la tòfona negra com a menjar clau dins del panorama gastronòmic del país.

Aquestes són les fases que heu de seguir per participar al premi Laumont:

>>Fase de preselecció:
de del mes de novembre a mitjans de gener, s’obre un formulari d’inscripció on s’ha d’exposar la proposta de recepta per a la fase final del concurs. Un jurat intern de Laumont i de l’organització del Trufforum decideixen les tres receptes finalistes basades en els criteris establerts a les bases del concurs.

>>Fase de promoció:
Abans de la fase final, els xefs reben una visita de l’equip de Laumont per conèixer el restaurant i la recepta proposada. Es fa una gravació amb la proposta gastronòmica per a la fase final del concurs i la presentació del xef participant.

>>Fase final:
Celebració de la fase final del concurs davant del públic a l’esdeveniment de Trufforum de Vic i amb un jurat format per personalitats reputades del món gastronòmic. En pocs minuts, els participants han d’exposar la seva recepta i presentar-la al públic i al jurat. Després de la deliberació del jurat, es decideix el guanyador del Premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra.

Saber-ne més?
BASES DEL CONCURS LAUMONT 2024