Terra Dominicata, Luxury Hotel gastronòmic al Priorat

Enoturisme & relax al Priorat

Hotel Terra Dominicata

Escapades Gourmet

Terra Dominicata Hotel Rural al Priorat

Escapada Priorat

Spa en el cor de la vinya

Terra Dominicata, escapada enogastronòmica

Hem preparat moltes novetats per fer que el teu viatge a Terra Dominicata sigui un lloc de retrobament per a tu de desconnexió total però sobretot de reconnexió.


Redacció, Barcelona 1 d’agost 2023

Creiem que un viatge pot ser més que gaudir de moments en un lloc diferent. Creiem en els viatges que no s’obliden, en els viatges on reconnectes amb la teva pau interior i amb la teva essència.
Hem preparat moltes novetats per fer que el teu viatge a Terra Dominicata sigui un lloc de retrobament per a tu de desconnexió total però sobretot de reconnexió.
T’hi esperem!

Baixa el ritme. Respira. Descansa.
Una estada en un altre món, on natura i silenci convergeixen en un santuari de pau immers al Priorat.


EL NIU – MASSAGE ROOM
Amagat al Racó de la Calma de Terra Dominicata, hi ha el nou estudi de massatges, El Niu. La cirereta que fa que l’experiència de repòs i guariment de cos i ment en aquest lloc sigui absolutament completa. Construït en un espai circular, dissenyat per sentir-se abraçat i acaronat, com si fos un niu de benestar, El Niu, brinda un ambient de tranquil·litat i pau, permetent als hostes gaudir al màxim de la seva estada i partir sentint-se renovats i revitalitzats.
Els massatges oferts pels nostres professionals a El Niu es personalitzen segons les necessitats de cada hoste i utilitzen una varietat de tècniques per ajudar a alleujar la tensió muscular, millorar la circulació i promoure la relaxació i submergir-se en un estat de completa serenitat.
Consulta la carta de tractaments i serveis:
>>> VEURE CATÀLEG

Per a més informacions i reserves: https://ca.terradominicata.com/pages/reservar

Restaurant en el Priorat

RESTAURANT MATER TERRAE BY FRAN LÓPEZ
El nostre xef Fran López i el seu equip estan compromesos a brindar als hostes una experiència gastronòmica única i inoblidable. Per a això, utilitzen ingredients locals d’alta qualitat i tècniques innovadores de cuina per crear plats que delitin tots els sentits.
Des del moment en què se seleccionen els ingredients fins que se serveix el plat a la taula, prestem atenció a cada detall per assegurar-se que l’experiència culinària sigui excepcional. La creativitat i la innovació són fonamentals en el restuarant Mater Terrae, on busquem sempre la manera de sorprendre i captivar els comensals.
Dins la nostra carta, trobaràs una gran varietat de plats, ideals per assaborir i sorprendre el teu paladar. Podràs trobar des d’entrants, arrossos i fins als nostres plats enfocats a la cuina de mar i de terra.

>>> carta Mater Terrae