Els millors forns i pastisseries catalanes
mans d’or
un plaer i un privilegi veure pastar aquestes dones i homes que des dels obradors de forns, pastisseries o torroneries artesanes de Catalunya, ens preparen el pa cruixent, les pastes i xocolates més aromàtiques o uns torrons que ens fan pujar al setè cel a cada mos.
Sabadell/Redacció Barcelona, 25 d‘agost de 2025
EL MILLOR DE LA GASTRONOMIA CATALANA: UN REBOST EXTRAORDINARI
Per on comencem? pels cereals? perquè tenim uns productors al camp i al molins que són l’origen d’un ventall de farines excel·lents. I que després són treballades, pastades i fornejades de les millors maneres per elaborar pans, coques, brioxeria i pastissos que fan que els nostres forns i pastisseries no tinguin res que envejar a les de Paris, Londres o Nova York. I el mateix – o encara més – amb les mels, confitures i melmelades que per això som un país mediterrani amb un clima ideal per a les abelles, les fruites de bosc, les de camp i les hortalisses de l’hort.
I del que no en tenim, en sabem comprar i triem els millors cacaus, cafès , espècies o fruits exòtics per fer-ne delícies gastronòmiques úniques.
Si en Josep Pla va dir que la millor cuina catalana és la del paisatge a la cassola, també podem completar la frase, afirmant que els millors productes també ho són.
La Guia “EXCEL·LENTS DE LA GASTRONOMIA CATALANA” ens descobreix els millors artesans que del camp als obradors creuen en que la feina que fan només es pot fer d’una manera: ben feta de cap a peus.
Per facilitar la cerca de productors excel·lents, tenen secció pròpia: carns, embotits i xarcuteria // llet i formatges // rebost // forns pastisseries i dolços
Saber-ne més?
https://www.instagram.com/gourmenials_cat
https://x.com/gourmenials_ca
El millor de la Gastronomia Catalana
Una tria basada rigorosament en la Qualitat dels Elaboradors per donar com a resultat una Guia completa, exclusiva i útil, tant per als clients professionals com per als consumidors de productes gourmet.
Gourmenials Excel·lents al forn


















