Excel·lents de la Gastronomia Catalana
Cal Bou, forn i pastisseria
A Cal Bou des de 1885, 5 generacions de forners, intentem que el pa de cada dia demostri un ofici, una consciencia i un respecte pel pa i l’ofici de forner.
Sabadell/Redacció Barcelona, 1 de juliol de 2025
La família Crivillés-Bou intentem transmetre l’amor a la professió, el sentit del deure, la humilitat i la passió que requereixen els nostres productes.
L’elaboració del pa i la pastisseria de Cal Bou s’elabora íntegrament al nostre obrador / forn a partir de la senzillesa dels seus ingredients bàsics: farina de primera, els millors llevats, ous, fruites i una selecció de productes de proximitat i d’alta qualitat.
A Cal Bou ens prenem molt seriosament el nostre deure i és per això que la qualitat i el sabor del pa i la pastisseria ve d’un procés delicat on el repòs i la cura del producte són claus per a poder oferir una qualitat excel·lent.
La nostra missió és simple: fer que les coses bones siguin encara millors
El nostre propòsit és complir amb les vostres expectatives no només de menjar bé sinó de viure bé. La salut física i l’experiència gastronòmica han de complementar-se per a poder servir una gamma de productes alineada amb una vida sana.
Més de 12 dècades després, el compromís de Cal Bou amb la frescor i els ingredients simples i naturals continua sent un dels nostres valors fonamentals.
Adreça
Carrer Sant Antoni, 11
Moià, Barcelona
Saber-ne més?
>> Forn Cal Bou
>> instagram.com/forncalbou

Últimes incorporacions a la Guia





