Excel·lents de la Gastronomia Catalana
Pastisseria artesana d’autor
La nostra intenció era crear una pastisseria artesana d’autor on el producte fos de producció pròpia, treballant a partir de matèria prima de primera qualitat, oferint tant brioixeria, gelats, torrons, així com la pròpia xocolata.
Sabadell/Redacció Barcelona, 6 de juny de 2025
La història
L’agost del 2008 vam inaugurar la Pastisseria Àger a Moià, després d’anys de formació i de treballar en altres llocs, primer a l’escola Hofmann, després a restaurants com l’Àbac i el Racó d’en Freixa i a pastisseries com la d’Oriol Balaguer, de Sant Antoni i la d’Alain Chartier a França.
La nostra intenció era crear una pastisseria artesana d’autor on el producte fos de producció pròpia, treballant a partir de matèria prima de primera qualitat, oferint tant brioxeria, gelats, torrons, així com la pròpia xocolata obtinguda a partir de les faves de cacau que importem per la creació de tots els productes que oferim.
Amb l’objectiu de mantenir una altíssima qualitat del producte i centrar-nos a produir els dolços que a nosaltres i als nostres clients agradessin era idoni instal·lar-nos en una petita població més que en una gran ciutat.
I amb aquest criteri hem seguit tots aquests anys, i per aquest motiu ni enviem ni distribuïm, perquè volem fer el que ens fa feliços i ens agrada, sense créixer en volum, només creixent en qualitat.
Chocolate makers
A la Pastisseria Àger produïm la nostra pròpia xocolata des del gra de cacau, en un procés que s’anomena Bean to bar. Un fet que no és l’habitual en la gran majoria de pastisseries.
El Bean to bar és un enfocament artesanal en la fabricació de la xocolata. Des de la selecció dels grans de cacau fins a la creació de cada rajola, ens preocupem per obtenir un producte de la més alta qualitat i traçabilitat a cada etapa del procés. A la Pastisseria Àger ens preocupem per la qualitat i la procedència dels nostres ingredients.
Treballem en estreta col·laboració amb productors i productores ètics i sostenibles per obtenir els millors grans de cacau. Ens preocupem perquè els agricultors rebin una remuneració justa per la seva feina.
Cadascun del cacaus seleccionats té una història i característiques úniques, que es reflecteixen en el gust final de les nostres xocolates i productes que elaborem amb ella.
Premis
>ACADEMY OF CHOCOLATE
PLATA, Blanca torrada
2021
>ACADEMY OF CHOCOLATE
PLATA, Ecuador Hacienda Limón 77%
2021
>ACADEMY OF CHOCOLATE
BRONZE, Tanzània kokoa kamili 74%
2021
>ACADEMY OF CHOCOLATE
BRONZE, Venezuela Don Pedro 79%
2021
>FAVA DE CACAU
A la Pastisseria Àger, reconeguda com una de les 50 millors de Catalunya de l’any 2022
2022
>ACADEMY OF CHOCOLATE
PLATA, Perú Gran Marañon 92%
2022
>ACADEMY OF CHOCOLATE
BRONZE, Blanca torrada
2022
>ACADEMY OF CHOCOLATE
BRONZE, Xocolata amb llet de cabra 55%, Perú Gran Marañon
2022
>FAVA DE CACAU
A la Pastisseria Àger, reconeguda com una de lers 50 millors de Catalunya de l’any 2023
2023
>INTERNATIONAL CHOCOLATE AWARDS
European, Middle Eastern and African Bean-to-Bar
BRONZE, Uganda 73% BIO
2023
Saber-ne més?
>> pastisseriaager.com
>> instagram.com/pastisseriaager

La nostra botiga, l’únic lloc on podreu trobar els nostres productes, està situada a l’Avinguda de la Vila 7 a Moià, província de Barcelona.
A la nostra botiga trobareu un armari on els productes es guarden a temperatura ambient, productes com pastes de te, pastes de full, dragees i taronges confitades amb xocolata. Hi trobareu també unes vitrines on hi posem la brioxeria i els croissants, i una vitrina de pastissos.
Una altra vitrina on hi ha les famoses rajoles de xocolata Bean To Bar, premiades, i els productes de bomboneria. I finalment la vitrina que en temporada d’estiu hi possem els nostres gelats per fer cornets i terrines.
A la gent que ve per primera vegada els sobte que sortim nosaltres mateixos a atendre, ja que la pastisseria és petita i no tenim dependents.
Us esperem!
Avinguda de la Vila 7
Moià, Barcelona
info@pastisseriaager.com
938 30 13 72
Últimes incorporacions a la Guia





