Les millors carns i xarcuteria catalanes
Les carns brillen en la Gastronomia Catalana
Amb una tradició històrica ben arrelada arreu de les nostres comarques, les carns, els embotits i la xarcuteria més gourmet, han assolit un nivell gastronòmic que les situa entre les de més alta qualitat a nivell internacional.
Sabadell/Redacció Barcelona, 25 d‘agost de 2025
EL MILLOR DE LA GASTRONOMIA CATALANA: LES CARNS, ELS EMBOTITS I L’ALTA XARCUTERIA
Des del naixement mateix de Catalunya, les carns i els embotits ens han acompanyat al llarg dels segles. Catalunya pot presumir de saber criar i saber cuinar les seves carns. Aviram, xai-cabrit i porc han estat la base sobre la que s’ha bastit el nostre corpus culinari, enriquit al llarg dels últims 100 anys per la millora en la criança del bestiar boví.
Botifarres, bulls, bisbes, pans de fetge en els embotits cuits i llonganisses, fuets i pernil blanc en els curats han estat present en la dieta i la cultura de desenes de generacions catalanes. Les millores en el conreu del camp i les millores tecnològiques ens van portar a noves delicades com el pernil dolç, les pastes fines (mortadel·les…), els patés…
La Guia “EXCEL·LENTS DE LA GASTRONOMIA CATALANA” ens descobreix els millors artesans que del camp als obradors creuen en que la feina que fan només es pot fer d’una manera: ben feta de cap a peus.
Saber-ne més?
https://www.instagram.com/gourmenials_cat
https://x.com/gourmenials_ca
El millor de la Gastronomia Catalana
Una tria basada rigorosament en la Qualitat dels Elaboradors per donar com a resultat una Guia completa, exclusiva i útil, tant per als clients professionals com per als consumidors de productes gourmet.
Gourmenials Excel·lents en carns i xarcuteria


















