Costabona, embotis i patés amb el sabor de l’Alt Pirineu

A Molló, Pirineu de Girona

Costabona

Embotits i patés d’alçada

Tres generacions elaborant la millor xarcuteria tradicional

La seva situació excepcional, a 1.180 metres d’alçada, al Pirineu Gironí amb un clima sec i fresc proporciona als seus productes un paladar únic i natural.


Redacció Barcelona/Molló, 16 de maig de 2023.

LA NOSTRA FAMÍLIA
Embotits Costabona neix de la tradició familiar de matar porc com a solució de provisió alimentària en època de gran precarietat econòmica, parlem dels anys seixanta. Els avis tenien una botiga a la plaça del poble (a Molló) on a part de queviures de primera necessitat venien productes elaborats per ells mateixos. Aleshores, totes les cases mataven els seus porcs per a consum propi. Amb el temps, ja són tres generacions, es va ampliar la producció introduint articles elaborats amb el porc com a ingredient principal, i que a França tenien molta sortida. Així naixerien els patés, i més tard la incorporació de l’ànec, dos nous productes el magret, i el foie Costabona.

PRODUCCIÓ ARTESANA
Cuidem al màxim el procés d’elaboració de cada producte, respectant els temps i la curació completament natural, perquè arribi a taula una peça única, sana i artesanal.

AL PIRINEU GIRONÍ
La nostra excepcional situació, a 1.180 metres d’alçada, al Pirineu Gironí amb un clima sec i fresc proporciona als nostres productes un paladar únic i natural.

EMPRESA FAMILIAR
Som una empresa familiar, gairebé centenària, dedicada a l’elaboració artesanal de productes cuits i curats a base de porc i ànec.

PASSIÓ PER LA FEINA
Ens agrada l’ofici, nascut de la tradició de l’elaboració casolana dels embotits i transmetem de pares a fills aquesta estima i manera de fer perquè el pas del temps mantingui intacta la recepta dels nostres elaborats.

¿Saber-ne m-es?
Truca’ns al: Tel: 972 740 384
Ctra de Francia S/N- 17868 Molló – Girona
info@costabona.com
https://costabona.com


embotits i patés

ELS PRODUCTES COSTABONA
CUITS
Disposem de productes de gran qualitat elaborats a partir de carn de truja de primera qualitat. I d’un procés de cuit i curat, molt precís, per convertir els nostres productes en menjars molt naturals, artesans i tradicionals: bull blanc, bull negre, saxonera blanca i negra, bufa de fetge, botifarres blanques, negres, d’ou, de perol …

CURATS
Assecats amb l’aire pur del Pirineu a gairebé 1.200 metres d’alçada, prenent el seu temps perquè la maduració de cada peça permeti la plenitud de les seves aromes i sabors més propis: fuet extra, fuet de pagès, llonganissa de pagès i ll. picant, xoriço, llom i ventresca curats, pernil d’ànec i llaminadures de tasts: mini choricitos i mini fuets.

FOIE, PATÉ I PA DE FETGE
La nostra proximitat a França ens ha facilitat conèixer i poder elaborar productes tradicionals, de la cuina veïna, com ara el foie i els patés.
Són els nostres clàssics, productes de tota la vida elaborats seguint la recepta que ha passat de pares a fills.

https://costabona.store

Excel·lència en patés i foie

Costabona

Costabona

patés i foies del Pirineu de Girona