Imperia Foie gras

l’excel·lència en l’elaboració de foie gras

Imperia

Excel·lencia en foie gras

Imperia Foie gras, compromesos amb la qualitat i la sostenibilitat

Millorar cada dia és la nostra inquietud, busquem l’Excel·lència en tot el que fem i en els nostres sistemes de gestió (seguretat alimentària, sostenibilitat i mediambient).


Riudellots de la Selva(Girona)/ Redacció Barcelona, 17 d’agost de 2023.

LA HISTÒRIA
IMPERIA Foie gras es constitueix a Riudellots de la Selva a principis dels anys 90. Disposa d’una planta d’elaboració de 2.300m²
El seu accionariat familiar, procedent de dues famílies de reconeguda experiència en el sector Delicatessen i amb un profund coneixement del mercat del Foie gras, possibilita la implantació d’una empresa altament especialitzada en una zona  de contrastada tradició gastronòmica, com Girona.
La seva situació geogràfica permet controlar l’origen animal i la posterior distribució logística del producte elaborat, garantint un servei de primera qualitat a nivell nacional i internacional.
Actualment, IMPERIA Foie gras està posicionada àmpliament al mercat nacional espanyol i s’està introduint en mercat internacionals altament competitius.

Compromís de qualitat i sostenibilitat
El disseny de les instal·lacions i la distribució de l’espai es va fer sota la premissa de modernitat i especialització, per la línia de productes, permetent una fabricació adaptada a les necessitats d’un producte tan delicat com el Foie gras.
La inversió continua en tecnologia es constata en espais com la Sala Blanca, d’atmosfera controlada, que permet garantir una absència d’elements externs en la manipulació del producte, garantint la seguretat alimentària de tots els nostres productes.
La constant innovació i els convenis amb universitats espanyoles reforcen la investigació realitzada d’I+D.
Els estrictes controls i certificacions de qualitat es realitzen en cada un dels processos de producció, garantint la traçabilitat de les elaboracions des de l’origen de la matèria primera fins al producte final, expedit diàriament des de les nostres instal·lacions a les dels nostres distribuïdors.

LA NOSTRA MATÈRIA PRIMERA
Fruit de l’associació amb una de les explotacions més modernes especialitzades en la cria i el desenvolupament natural de les oques de la raça Toulouse i els ànecs de la raça Moulard, els més apreciats per a l’obtenció d’un Foie gras de qualitat, hem establert requisits addicionals en l’alimentació de les aus, la cura de l’entorn i els criteris de benestar animal per aconseguir un Foie gras únic.

Certificació IFS Food
Els estrictes controls de qualitat que es realitzen a cada un dels processos de producció garanteixen la traçabilitat i la màxima seguretat alimentària de les nostres elaboracions des de l’origen de la matèria primera fins al producte final. Per això, hem obtingut la Certificació IFS Food, el millor referent a nivell internacional en màteria de Qualitat i Seguretat Alimentària.

COMPROMESOS AMB EL MEDI AMBIENT
A IMPERIA Foie gras vetllem per reduir sensiblement l’impacte mediambiental de les nostres activitats, per això utilitzem energia 100% renovable. 
Amb les nostres pràctiques industrials i logístiques garantim un consum mínim de recursos naturals no renovables. Promovem la millora en els envasos dels nostres proveïdors per reforçar el nostre model, la seva sostenibilitat i preservar la biodiversitat.

Saber-ne més?
IMPERIA FOIE GRAS – SEU
Av. Mas Vilà 102, N1 17457 Riudellots de la Selva
Tel. (+34) 972 477 101
https://www.imperia.es

PRODUCTES IMPERIA

>>Delicatessen ànec en conserva i en semiconserva
El Foie gras d’ànec es caracteritza per una entrada potent al paladar i una permanència suau a la boca. La seva excepcional textura i el seu sabor li confereixen una versatilitat culinària especialment apreciada per l’alta gastronomia.

>>Delicatessen oca en conserva i en semiconserva
El Foie gras d’oca es caracteritza per una entrada subtil a la boca i una persistència de sabor un cop degustat el producte. La seva singularitat organolèptica el converteix en una exquisidesa indicada per a qualsevol gourmet.

>>Especialitats Foie gras
Elaboracions artesanals d’Alta Gastronomia, creacions gastronòmiques originals que contrasten sabors i textures per oferir als gourmets més atrevits autèntiques receptes de Foie gras d’autor. Un veritable plaer per als sentits.

>> Mousses i patés
La subtilesa del sabor original del Foie gras d’Oca i d’Ànec, la lleugeresa del Mousse i la naturalitat dels ingredients, s’uneixen en la degustació d’aquestes noves elaboracions Imperia.

>>Alta selecció curats
Pernil curat d’ànec

>>Alta selecció cuinats
Elaboracions artesanals d’Alta Selecció Gastronòmica que ofereixen al consumidor i restaurador actuals les millors receptes tradicionals sense cap dificultat de preparació

>> Gamma restauració
Especialitats exquisides i naturals, de qualitat extrema, de formats i pesos adaptats a les necessitats de la restauració moderna, que només requereixen el toc final i creatiu del Chef per elaborar les receptes de Foie gras més delicades

>>Gamma frescos
Selecció de productes frescos que confirma l’excepcional qualitat de la matèria primera IMPERIA, en la seva textura, color i sabor.

>>Gamma congelats
Gràcies a la seva dilatada experiència, IMPERIA ha desenvolupat una gamma de productes congelats de gran qualitat; mantenint intactes les qualitats d’una extraordinària matèria prima amb totes les avantatges dels formats de llarga conservació.

>>Seleccions IMPERIA
Vostè tria el motiu, la ocasió i amb el nostre producte la distinció. Diferents formats per a regal.

>>.Composicions IMPERIA
Seleccions Especials fetes per en José Joaquín Cortés – Sommelier Nas d’Or

Excel·lència en Foie gras

IMPERIA

qualitat i sostenibilitat en la recerca de l’excel·lència en foie gras a Riudellots de la Selva (Girona)