Excel·lents de la Gastronomia Catalana
La Selva, especialitzats en xarcuteria d’alta qualitat
Pretenem contribuir a la nutrició, salut i benestar de les persones mitjançant processos d’elaboració que respecten la naturalitat del producte i creen valor tant a la companyia com a la societat.
Redacció Sabadell, 4 de juny de 2025.
Història
Fa cent anys que Josep Albertí, junt amb la seva dona, Mercè Bosch, van obrir una modesta carnisseria a Campllong. La carn fresca i els embotits que elaboraven van ser molt ben acceptats per tota la zona i ràpidament aconseguiren una reputació de producte de qualitat i molt fresc.
La Selva, alta xarcuteria
És la marca prioritària que concentra els principals esforços de promoció i desenvolupament de Joaquim Albertí, S.A.
Centrada en una extensa gamma de productes cuits, principalment el pernil cuit, gall dindi i pollastre; i embotits curats autòctons i articles culinaris vinculats a l’alta xarcuteria. Tots ells diferenciats per la seva qualitat superior.
Dirigits als consumidors més exigents, amb la voluntat de ser el referent Premium i, tots ells lliures de al·lergògens.
Saber-ne més?
>> Web: La Selva
>> Instagram: instagram.com/laselva_es

Per a conèixer el millor pernil cuit s’ha de saber llegir entre línies.
El pernil cuit, com el curat, tenen un llenguatge propi. I el que ens diu entre les línies de les seves vetes blanques és fonamental per conèixer la qualitat del pernil. Hi ha quatre regles que, amb un mínim de pràctica, permeten reconèixer el pernil elaborat de manera tradicional. Fes la prova amb qualsevol pernil cuit de La Selva i descobreix les diferències que fan del pernil cuit La Selva un producte excepcional.
>> EL PERNIL ÉS PERNIL, NO PALETA
No s’ha de confondre amb la paleta cuita, elaborada amb l’extremitat davantera del porc, i , per tant, una textura menys tendra refinada.
>> ESTÀ FET D’UNA SOLA PEÇA
Una rodanxa de pernil d’aspecte uniforme i sense greix, gairebé perfecta, és símptoma que s’ha elaborat amb trossos de diferents pernils. En un pernil com cal, d’una peça, es veuen clarament els músculs, les netes fines de greix i diferents matrius de color.
>> TÉ LA TEXTURA DE LA CARN CUITA
Fibrosa però no artificialment esponjosa. És un bon senyal que les rodanxes no siguin massa consistents: en tirar de les rodanxes, s’han de trencar de forma irregular, seguint les delimitacions dels músculs.
>> ÉS PUR, NOMÉS TÉ GUST DE PERNIL
En degustar un bon pernil cuit, cal descobrir només el sabor natural de la carn cuita. Un sabor delicat, refinat: un sabor excessiu assenyala la possibilitat que s’hagin utilitzat additius.
APTE PER A TOTHOM
A La Selva elaborem el nostre Pernil Cuit, Pit de Gall Dindi, Cuixa de Gall Dindi i Pit de Pollastre sense cap tipus d’al·lergògens d’obligada declaració.
Últimes incorporacions a la Guia





