Guia Gourmenials Carns

Les millors carns i xarcuteria catalanes

carns, embotits i xarcuteria excel·lents

Embotits Granja Godall Solsonès

DPagès

Can Molas xarcuteria a Vic

Les carns brillen en la Gastronomia Catalana

Amb una tradició històrica ben arrelada arreu de les nostres comarques, les carns, els embotits i la xarcuteria més gourmet, han assolit un nivell gastronòmic que les situa entre les de més alta qualitat a nivell internacional.

Sabadell/Redacció Barcelona, 25 d‘agost de 2025

EL MILLOR DE LA GASTRONOMIA CATALANA: LES CARNS, ELS EMBOTITS I L’ALTA XARCUTERIA

Des del naixement mateix de Catalunya, les carns i els embotits ens han acompanyat al llarg dels segles. Catalunya pot presumir de saber criar i saber cuinar les seves carns. Aviram, xai-cabrit i porc han estat la base sobre la que s’ha bastit el nostre corpus culinari, enriquit al llarg dels últims 100 anys per la millora en la criança del bestiar boví.

Botifarres, bulls, bisbes, pans de fetge en els embotits cuits i llonganisses, fuets i pernil blanc en els curats han estat present en la dieta i la cultura de desenes de generacions catalanes. Les millores en el conreu del camp i les millores tecnològiques ens van portar a noves delicades com el pernil dolç, les pastes fines (mortadel·les…), els patés…  

La Guia “EXCEL·LENTS DE LA GASTRONOMIA CATALANA” ens descobreix els millors artesans que del camp als obradors creuen en que la feina que fan només es pot fer d’una manera: ben feta de cap a peus.

Saber-ne més?
https://www.instagram.com/gourmenials_cat

https://x.com/gourmenials_ca

El millor de la Gastronomia Catalana

Una tria basada rigorosament en la Qualitat dels Elaboradors per donar com a resultat una Guia completa, exclusiva i útil, tant per als clients professionals com per als consumidors de productes gourmet.

Gourmenials Excel·lents en carns i xarcuteria

Guia Gourmenials Carns

Les millors carns i xarcuteria catalanes. Amb una tradició històrica ben arrelada arreu de les nostr…
Pernils Can Mateu Olot

Pernils Can Mateu

Amb més de cent anys d’història, Pernils Can Mateu continua fidel a l’artesania i la tradició, elabo…
Porcs de granja Godall Solsonès

Granja Godall

Granja Godall, situada al Solsonès, combina la tradició familiar amb processos artesanals per oferir…
Can Monegal Olius Solsonès carn ecològica

Cal Monegal

Cal Monegal, a Olius, produeix vedella ecològica des dels anys 70 i des del 2009 disposa de botiga p…

Mas Vall-Llosana

Productors de black angus pura 100% ecològica. ”Som una petita i ferma família amb una explotació ra…

Can Serrat

experiència i tradició des de 1954. Xarcuters, cansaladers i carnissers amb productes de màxima qual…

La Selva, alta xarcuteria

Som una empresa familiar especialitzada en l’elaboració de productes de xarcuteria d’alta qualitat. …

Collverd Foie Gras

Des de 1982 Collverd és la referència en productes de l’ànec i experts en foie gras amb instal·lacio…

Ral d’Avinyó

Ralment una raça única. La carn de porc gourmet originaria de la nostra comarca, el Bages. Ralment B…

Font-Sans

Especialitzats en llonganisses selectes. En els Pirineus des de 1917, només utilitzem carn fresca de…

Porcs Casolans Corominas

Mas Coromines de Begudà són artesans en la criança del porc en un doble sentit: una acurada selecció…
FAMÍLIA DPAGÈS PORC ECOLÒGIC

DPagès

DPagès és un projecte molt personal d’una parella de joves emprenedors del medi rural que recupera u…

Imperia Foie gras

Imperia Foie gras, compromesos amb la qualitat i la sostenibilitat. Millorar cada dia és la nostra i…
Embotits Lapedra

Lapedra, pura tradició

Camí del centenari, Embotits Lapedra de Sant Pau de Segúries elabora diàriament els millors producte…