Agrícola Mas Curró

a Caldes de Montbui (Vallès Oriental)

Agrícola Mas Curró

Vera del Vallès

Mas Curró, implicats en la recuperació de l’olivera de la varietat Vera del Vallès

Ens mou el desig de continuar amb la tradició familiar de cultivar oliveres, i ho fem amb passió pel nostre territori i amb el compromís de mantenir viu el món rural, basant-nos en els valors de cura i respecte pel medi ambient.


Redacció Barcelona/Caldes de Montbui, 25 d’agost de 2023.

NOSALTRES
Mas Curró és una finca situada als termes municipals de Caldes de Montbui i Senmenat, a 35 km de la ciutat de Barcelona.
Les seves activitats principals són la producció d’oli, el cultiu de cereals, l’explotació forestal, els productes de l’horta i la promoció de l’oleoturisme.

ELS NOSTRES OLIS
A la finca Mas Curró s’hi han conreat oliveres des de fa moltes generacions, i fins i tot hi ha records d’un vell molí.
Ens mou el desig de continuar amb la tradició familiar de cultivar oliveres, i ho fem amb passió pel nostre territori i amb el compromís de mantenir viu el món rural, basant-nos en els valors de cura i respecte pel medi ambient.
Estem molt implicats en la recuperació de l’olivera de la varietat Vera del Vallès, autòctona d’aquesta comarca.

Des del 2010 estem duent a terme accions per difondre i promocionar els valors de l’oli Vera i fer créixer el cultiu d’aquestes oliveres. Des del 2018, s’han plantat ja 1.154 noves oliveres, i i aquesta xifra està previst que augmenti en els propers anys

>>Mas Curró ( varietat Vera del Vallès )
>>Mas Curró – PREMIUM ( varietat Vera del Vallès )
>>Mas Curró – OLI DEL RAIG ( varietat Arbequina )
>>Torre Roja ( varietat Arbequina )


¿Saber-ne més?
Agrícola Mas Curró S.L.
https://www.instagram.com/MasCurro_oli
tel. 661641921
mascurro.olidelvalles@gmail.com

ELS OLIS DE MAS CURRÓ

MAS CURRÓ VERA
La Vera del Vallès és la varietat autòctona que es cultiva al Vallès.
Destaca pel seu alt nivell de polifenols (antioxidants naturals) que són els compostos que determinen les propietats saludables de l’oli d’oliva
verge extra
Les oliveres tenen un vigor fort i compacte.
L’oli produït és d’un afruitat intens, ric i complex en aromes secundaris.
Té un punta de picant, dolç i amarg evidents però molt equilibrats. La sensació a la boca és molt agradable i net

MAS CURRÓ PREMIUM

Aquest oli està fet amb una selecció manual de les olives Vera del Vallès primerenques de les oliveres centenàries de la finca. La seva elaboració s’ha realitzat en un molí reconegut i premiat a Europa per la qualitat dels olis que elabora.
El Prèmium – Mas Curró ( GUST EXCEL·LENT )
I així ho reconeix l’informe del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya, que qualifica el nostre oli amb un extraordinari valor de 6,1 en afruitat (a partir de 5,5 es considera un oli excel·lent).
El Prèmium – Mas Curró ( MOLT ALT NIVELL DE POLIFENOLS )
L’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) reconeix una declaració de propietats saludables en l’oli d’oliva que contingui almenys 250 mg/kg, i el Reglament de la UE autoritza a posar a l’etiqueta de l’envàs els beneficis per a la salut que representa el seu consum.
Els polifenols són compostos que tenen nombrosos efectes positius per a la nostra salut. Els l’anàlisis fisicoquímics donan valors fins 568 mg/kg.