Kylatt Premium obté Medalla d’Or a Nova York

És l’oli d’Oliva Verge Extra més exclusiu de Molí d’Alcanó

Kylatt Premium

100% Arbequina

És un Verge Extra de collita primerenca 100% arbequina

KYLATT, l’oli d’oliva premium del Molí d’Alcanó del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, ha guanyat una Medalla d’Or per la seva alta qualitat a la categoria monovarietal als Premis NYIOOC Nova York World Olive Oil Competition 2023


Redacció Barcelona/Lleida, 13 d’abril de 2023.
El concurs de Nova York és un dels més importants i prestigiosos del món. La llista anual de guardonats és considerada com una de les guies de referència dels millors olis d’oliva verge extra de l’any

PREMIS NEW YORK WORLD OLIVE OIL COMPETITION 2023
KYLATT és un oli d’oliva verge extra que neix d’olives 100% arbequines recol·lectades manualment i procedents de camps d’Alcanó. És un oli especial perquè és de collita primerenca.
El públic ha destacat la seva excel·lent qualitat i el seu gust, que resulta picant però, alhora, amb un equilibrat toc dolç i amarg. KYLATT té aromes que recorden herba tallada, notes de fonoll, nou verda i tocs clars d’ametlla, que defineixen la dolçor en boca dels olis d’Arbequina.

“Premis com el NYIOOC ens ajuden a internacionalitzar la nostra marca Kylatt”, explica el responsable de comunicació del Grup Cooperatiu, Santi Bonet.

El Grup Cooperatiu de Fruits de Ponent treballa en línia de l’emergència climàtica global, on un del seu objectiu és la sostenibilitat total al camp ia la trull, basant-se sempre en la qualitat com a premissa a l’hora d’elaborar el seu oli d’oliva verge extra.
Aquest premi és especialment significatiu després de la difícil campanya de cultiu 2022/23 que van enfrontar els productors de Catalunya i la resta dEspanya. El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent celebra aquesta distinció i continua treballant per oferir la millor qualitat als seus productes d’oli d’oliva verge extra.

¿Saber-ne més?
https://ordeponent.com/

Kylatt, multipremiat

El fet que KYLATT hagi guanyat la Medalla d’Or a la categoria monovarietal és un gran èxit i testimoni del compromís del Grup Cooperatiu amb la producció d’oli d’oliva de la més alta qualitat.
Aquest premi se suma als anteriors que KYLATT ha obtingut recentment, com la Medalla d’Or als Berlin Global Olive Oil Awards, Medalla de Plata a la categoria de ‘Packaging Design’ a Los Angeles Internacional Extra Virgin Olive Oil o el Premi del Públic al Millor Oli a la Fira de l’Oli de les Borges Blanques.

El Molí d’Alcanó, del Grup Fruits de Ponent, manté intacte l’esperit cooperativista, entès com la suma d’esforços dels socis i els agricultors, per oferir els millors serveis i productes de qualitat.
El Molí, que forma part de la Cooperativa d’Alcarràs (Grup Fruits de Ponent) des de l’any 2015, pertany a la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Les Garrigues. Això vol dir que tots els olis que produeix són verge extra de categoria superior