Estrella Michelin al Priorat
Quatre Molins, Restaurant amb estrella
un espai gastronòmic, enològic i acollidor on viure sensacions, emocions, i experiències by Rafel Muria
Gastronomia Quatre Molins
Una experiència per als cinc sentits, la nostra proposta gastronòmica es basa en dos menús degustació arrelats al territori i la cuina Mediterrània.
Cada plat et transporta a un lloc diferent, cada elaboració està pensada per sorprendre’t.
Cada creació és una obra d’Art on tradició i modernitat es fonen a cada mos.
Un viatge de sabors confeccionat amb productes locals del Priorat i el Delta de l’Ebre on destaquen alguns dels sabors més sublims de la cuina francesa i algunes delicatessen asiàtiques molt saludables.
L’Espai
El nostre espai, inspirat en el món del vi, combina el ferro forjat amb la fusta, recordant les botes de fusta i reflectint l’autèntica essència del Priorat. Aquest ambient viu, dinàmic i rejovenidor s’alimenta de l’energia de les abelles i dels mecanismes precisos que formen el rusc, tot respectant la tècnica, el coneixement i el rigor.
Senzill, però acollidor, el nostre espai es fon amb la terra, el paisatge i tot el que ens envolta, permetent-nos connectar amb les nostres arrels. Amb un toc d’humilitat i singularitat, aspirem a fer-te sentir com a casa.
Ara només has de permetre’t aturar el temps i crear l’oportunitat, en lloc d’esperar que arribi. Vine a gaudir del nostre espai i deixa’t portar per la màgia del Quatre Molins
L’Equip
Rafel Muria
David Corchero
Andreu Pardell
Jordi Vergés
Contacte
Carrer del Comte de Rius, 8
43360 Cornudella de Montsant- Tarragona
977 82 10 04
info@quatremolins.com
Saber-ne més
https://quatremolins.com/
https://www.instagram.com/quatremolins/

Menús
Deixa’t sorprendre per la creativitat de QUATRE MOLINS
Gaudeix de les nostres propostes de menú i escull un dels nostres maridatges fets a mida
Un nou concepte Gastronòmic
els nostres pensaments
Tornem als inicis
El Priorat
Homenatge als nostres mestres
Amanida de temporada
Carn madurada, ostra i nata d’ovella
L’hort del mar
Mollet, alga kombu, jalea real i bimi
Truita amb suc amb carabiner
Reaprofitament: llom, sandvitx i consomé de corder
Royal de llebre
Bresca, guanciale, sorbet de sajolida
Sèsam negre, fesol vermell dolç
El rusc
Servei, pa del Forn Sistarè i aigua inclòs
125 €
La nostra essència
Tornem als inicis
El Priorat
Amanida de temporada
Anguila, wasabi i porro
Bacallà fresc amb “beurre blanc” d’algues i escopinyes
Ravioli de ceps, llamàntol i sàlvia
Corder amb col llombarda
Sèsam negre, fesol vermell dolç
L’avellana
Servei, pa del Forn Sistarè i aigua inclòs
90 €
SABER-NE MÉS DELS MENÚS
>>https://quatremolins.com/menus
Carta de vins
>>> http://quatremolins.com/CARTA DE VINS
Cellers per visitar de Poboleda a paísdevins
>>Celler Mas Sinen
https://paisdevins.com/celler-burgos-porta-mas-sinen-priorat/