Cuina del territori a la Terra Alta
Restaurant Miravall a Batea
En un idíl·lic entorn rural i vinícola, aquest establiment familiar aposta per la cuina de mercat i de temporada
Restaurant
Tradició i avantguarda es fusionen amb les receptes que es poden degustar. A més, destaca per la seva àmplia representació de vins de la DO Terra Alta.
Ricard Vidal al capdavant del Restaurant Miravall.
Segueix el llegat dels seus pares, convertint-se en la segona generació de l’establiment assessorant als comensals a la sala. A més, l’acompanya un gran equip professional, l’Isaac Estruel i la Montse Frixach a la cuina.
La nostra proposta gastronòmica és una cuina d’arrels, actual i que prioritza el producte de mercat i local . Una cuina que combina tradició amb creativitat al centre de la comarca de la Terra Alta.
La carta de plats varia cada temporada de l’any, aprofitant el millor de cada estació. Destaca les receptes elaborades amb hortalisses i verdures del mercat, les carns de proximitat com el corder i elaboracions amb el bacallà com a protagonista.
Pel que fa als postres, deixeu-vos recomanar per les suggeriments de cada moment, tots ells casolans.
A la nostra carta de vins hi destaca una àmplia representació dels millors productes de la nostra comarca, així com d’altres de fora que aporten característiques diferencials.
Els nostres menús
Descobreix els sabors més exquisits de Batea i la Terra Alta a través de les diferents propostes de menús que us oferim:
– Entra setmana (de dimarts a divendres):
Menú diari 16€
Menú gastronòmic 25€
– Cap de setmana:
Menú de temporada 29€
>> Més informació del menú de temporada
– Menús Personalitzats i Festius:
Confeccionem menús al vostre gust o menús especials segons les festivitats.
Contacteu-nos_ per a més informació.
El Restaurant t’ofereix espais per gaudir de celebracions.
Viu els moments més especials, banquets i celebracions inoblidables al Restaurant Miravall
>> Més informació dels esdeveniments
Contacte
Avinguda Terra Alta, 98
43786 Batea
Tarragona
Tel: 977 43 04 85
Mail: reserves@restaurantmiravall.com
Saber-ne més
Web: restaurantmiravall.com
Instagram: www.instagram.com/restaurant_miravall

La Garnatxa Blanca, patrimoni vinícola indiscutible de Batea i la DO Terra Alta
Menús Maridatge
Experimenta una explosió de sabors i aromes únics amb la nostra proposta de maridatges. Al Restaurant Miravall creiem amb els vins elaborats a partir de les varietats tradicionals de la comarca, com la Garnatxa Blanca, Garnatxa Peluda, Carinyena, Macabeu o el Morenillo.
El Restaurant Miravall aposta per la cultura del vi a la Terra Alta i la cuina de proximitat. Disposa d’un petit menjador amb una capacitat de 30 persones i un ampli menjador amb capacitat de 100 persones.
Cellers per visitar de Batea a paísdevins
>>Altavins Viticultors
https://paisdevins.com/altavins-viticultors-celler-terra-alta/
>>Celler Piñol
https://paisdevins.com/celler-pinol-enoturisme/
>>Celler Tarroné
https://paisdevins.com/celler-tarrone-batea-terra-alta/
>>Celler Rialla
https://paisdevins.com/celler-rialla-anyada-2024/
>>La Bruixa dels Mudefes
https://paisdevins.com/celler-la-bruixa-dels-mudefes-batea-terra-alta/
>>La Botera
https://paisdevins.com/la-botera-mudefer-blanc-crianca/