Restaurant Can Feu

Millors restaurants a Sabadell

restaurant-can-feu-sabadell1

Restaurant Can Feu

Des de 1970, cuina catalana tradicional i de mercat, especialitzada en peixos i mariscs

Redacció Barcelona, 10 d’octubre de 2024.

Més de 50 anys davant dels fogons
Des de 1970, més de 50 anys al vostre costat, evolucionant amb constància i prenen el relleu generacional per oferir-vos actualment una cuina catalana i de mercat. Can Feu és un restaurant amb història. Més de 50 anys davant dels fogons han transformat el típic bar de barriada dirigit als treballadors del tèxtil de Sabadell en un reconegut restaurant.
L’any 1970, el pare de l’Antonio va posar en marxa l’establiment i anys més tard, el seu fill Antonio i la seva dona Isabel van agafar el relleu, engrandint aquell petit bar en un restaurant de cuina casolana i honesta i de tracte familiar.
Avui, la tercera generació, el Josep Maria, format com a cuiner a l’escola Sant Narcís de Girona i amb experiència en diferents cuines de Catalunya , és qui està al capdavant del negoci seguint els passos del pare i l’avi.Ara, continuen fent el mateix, treballant amb il·lusió, les mateixes ganes, voluntat i constància per oferir una cuina moderna i de qualitat.
L’Antonio, la Isabel i el seu fill Josep Maria juntament amb el gran equip que treballa amb ells,fan possible l’èxit de Can Feu després de més de 50 anys d’experiència.

El secret del nostre èxit
La qualitat és la nostra filosofia, tant a l’hora de comprar el producte com a l’hora de manipular-lo, apostant per una cuina natural i senzilla, que no enganya mai.

La nostra cuina, tradicional i de mercat actual
La nostra cuina ha estat, des de sempre, cuina tradicional catalana, però a la vegada fem una cuina de mercat actual, amb productes del temps, on anem incorporant diferents novetats en quant a productes de qualitat.
El menú diari es basa en la cuina tradicional catalana i a la carta destaquem propostes més modernes, amb productes més exclusius en cada temporada.
La nostra cuina presenta un gran assortit d’amanides, verdures de tot tipus, paelles, suquets, carns a les brases de carbó, platets tradicionals… però si alguna cosa ens diferència de la resta és la nostra oferta de peix salvatge i marisc. Comptem amb dos vivers expositors amb aigua de mar, un de llamàntols i llagostes i l’altre de cloïsses i ostres.

Especialistes en peixos i mariscs
Seguint amb la nostra filosofia de qualitat anem seleccionant els productes de temporada per incorporar-los a una carta variada on trobareu les especialitats de la casa a més d’una cuina natural i nostra.

RESTAURANT CAN FEU
Horaris
Dinars: De dimarts a diumenge
de 13 a 16
Sopars: De dijous a dissabtes de 20:30 a 22:30.
De juny a setembre de dimecres a divendres de 20:30 a 22:30


Dilluns tancat
Reserves
Trucant al 93 726 27 91 o fes una reserva online
C. Pintor Borrassà, 43, Sabadell
Telèfon: 93 726 27 91
Mail: canfeu@restaurantcanfeu.com

Saber-ne més?
>> https://www.restaurantcanfeu.com/
>> https://www.instagram.com/restaurant_can_feu/

Un ambient acollidor i confortable

Can Feu disposa de diferents sales molt espaioses perquè els clients se sentin a gust, en un ambient acollidor i confortable.
Les nostres màximes són cuidar molt el producte, la cuina i el tracte amb els clients perquè gaudeixin de la bona cuina i un bon servei. Una àmplia oferta culinària amb productes de qualitat i de temporada.Disposem de salons privats per a celebracions amb capacitat de fins a 50 comensals, a més d’una barra on prendre un aperitiu i una
copa de vi de la nostra bodega.