Restaurant Quinze Ous

Cuina del territori a la Garrotxa

Restaurant Quinze Ous a Les Preses (La Garrotxa)

 Cuina de qualitat i proximitat que combina tradició i innovació

Cuina sense complexes
2017, Ferran Pont, Les preses, un edifici d’aparença anodina i una idea rocambolesca. Un edifici amagat, en un poble petit i un restaurant amb les portes tancades, i va dir: “Ep! Aquesta és la meva!”
I tothom va pensar “Ara? Aquí? Això? Quins Ous que té aquest”. I va ser just la confluència d’aquests elements: espai, temps i persona que va atorgar les condicions idònies per donar vida a tot aquest projecte.

Els nostres menús
El restaurant ofereix:
un menú migdia ( de dimarts a divendres feiners)
Preu: 34€
un menú migdia versió tast (taula completa) fins les 15h
Aperitius, 5 plats, 2 postres i beguda
Preu: 44€
>> Més informació dels menús
La Carta
https://www.quinzeous.com/fitxers/carta_ca.pdf
La Carta de vins
https://www.quinzeous.com/fitxers/vins_ca.pdf

Si voleu fer la reserva
https://quinzeous.myrestoo.net/ca/reservar

– Si voleu regalar Quinze Ous
https://www.quinzeous.com/vals-regal/

Horaris
Dimarts i dimecres
13.00-15.30
Dijous, divendres i dissabte
13.00-15.30 i 20.30-22.00
Diumenge i dilluns tancat

Contacte
689 620 131
@quinzeous_restaurant
Carrer Josep Tarradellas n 9
Les Preses 17178
quinzeous@gmail.com

Saber-ne més
Web: www.quinzeous.com
Instagram: www.instagram.com/quinzeous_restaurant/

La Cuina

El restaurant està en mans de Ferran Pont, graduat al Basque Culinary Center, que, juntament amb la seva parella, Elena Sobrerroca, ofereixen un servei acollidor i familiar. A la cuina hi ha Ferran Pont, Ander Etxebeste i Ferran Bosch. L’equip treballa amb productes de temporada, i ofereixen una carta molt versàtil i canviant, on podreu degustar des de plats tradicionals fins a altres de creació pròpia, passant pel seu conegut chuletón. El Restaurant Quinze Ous és al centre de Les Preses, envoltat de paratges volcànics i muntanyencs, i és idoni per a àpats d’empresa, celebracions i casaments.