“Priordei 1789” Silver Award en el concurs internacional de Nova York

NYIOOC World Olive Oil Competition

“Priordei 1789”

L’excel·lència en “Rojal” OOVE

Priordei ha estat reconegut amb el “Silver Award” de la NYIOOC World Olive Oil Competition, el concurs més gran de qualitat d’oli d’oliva i prestigiós del món.

La llista anual de guardonats de la NYIOOC World Olive Oil Competition es considera la guia autoritzada dels millors olis d’oliva verge extra de l’any


Redacció Barcelona/Margalef, 3 de maig de 2023.

Priordei ha estat reconegut amb el Silver Award de la NYIOOC World Olive Oil Competition, el concurs de qualitat d’oli d’oliva i prestigiós més gran del món.
Després de rebre el reconeixement, Jordi Ciuraneta va comentar que “Aquest premi ens ajuda a donar a conèixer aquests valors al món i crea un entorn per al desenvolupament econòmic i social en una zona tan rica però desafavorida.”
La llista anual de guardonats de la NYIOOC World Olive Oil Competition és considerada la guia autoritzada dels millors olis d’oliva verge extra de l’any. Aquest premi ens dóna força per continuar la nostra recerca de l’excel·lència. Molt agraïts per aquest nou reconeixement.

UN PRIORDEI 1789: UN VERGE EXTRA D’EDICIÓ LIMITADA
És el nostre oli de més alta gamma. El més especial. Defineix la nostra investigació al llarg dels segles per assolir l’excel·lència. Un oli d’edició limitada del que fem menys de 1000 ampolles. Conté l’essència de l’oliva vermellosa, una varietat de la qual, a tot el món, només hi ha plantades 350 hectàrees, part de les quals pertany a les nostres terres. Connecta a qui degusta amb els nostres ancestres, fruit d’arbres més que centenaris, una història de treball, resiliència, plors, alegries i, sobretot, constància.

Els nostres arbres centenaris són espectadors muts, privilegiats dels canvis del món. Impertèrrits, a cada collita ofereixen el millor fruit, testimoni d’una terra que persisteix i d’un oli savi. Als anells dels seus troncs llegim una història que és la de la nostra agricultura: forta, ferma i lluitadora..
El presentem en un format molt especial: un tub conté l’ampolla, de nom prímula, que la nostra empresa va importar per primer cop a tot l’Estat. Nosaltres la vam descobrir a l’illa italiana de Sardenya, on els sards la utilitzaven llavors per contenir una beguda espirituosa.
Aquest oli de collita primerenca (es recol·lecta a l’octubre) té un sabor afruitat, que combina amargor i un toc picant, coses que li atorguen un nivell de tast molt alt. Especialment aconsellat per a la cuina mediterrània crua: per al pa amb tomàquet, les amanides, el peix o la carn, aliments dels quals en potencia el sabor.
Per a persones que gaudeixen del millor fruit de les oliveres.
Ampolla: 500 ml

1789
Empremta de Rojal

A Priordei fem una aposta decidida, en la seva excel·lent gamma, per l’oli d’oliva rojal. Com que ens agrada ser singulars, estem plantant noves oliveres de rojal, quan altres pagesos hi han renunciat.
L’oliva rojal en proporciona un amb més tonalitats amargues i picants, que potencien el sabor dels aliments que acompanyen. És molt aconsellat per a les persones que els agrada gaudir de sabors intensos, que es noten a la boca. Aquest oli vermell s’elabora amb olives collides entre els mesos de novembre i desembre.
A Priordei hem volgut deixar en aquesta ampolla la nostra signatura. L’empremta dels arbres de 500 anys que ens ofereixen el millor oli de les nostres terres està serigrafiada blanc sobre verd a cadascuna de les prop de 4.000 ampolles de 1789 Rojal.
Ampolla: 500 ml

¿Saber-ne més?
www.priordei.com


SALÓ DE GOURMETS

PREMIATS AL SALÓ DE GOURMETS MADRID 2023
La setmana passada, el nostre oli d’oliva verge extra Priordei Rojal 1789 va ser un dels premiats al Saló Gourmets de Madrid, obtenint el segon premi de la categoria fruitera madura del concurs mundial d’AOVE del Saló. A l’esquerra, el nostre cap de producció a Pau Ciuraneta rebent el premi, ia la dreta acompanyat de Carmen Valiño i Francisco López Canis, fundador i CEO del Saló Gourmets, de la guia GourmetTour i de la revista Club de Gourmets.
Molt agraïts per aquest nou reconeixement!

Sobre PRIORDEI

Cuidem el nostre oli en cada pas del procés
Som el que fem
La nostra família cultiva oliveres durant des de fa 232 anys. Ja som la desena generació que continua el llegat familiar. Homes i dones units per un amor incondicional per aquesta terra, els seus fruits i la seva naturalesa. Durant segles, aquesta ha estat la base de totes les decisions que hem pres, sempre amb un objectiu únic: oferir la màxima qualitat dels nostres olis d’oliva verge extra.
L’oli és la memòria que es transmet de generació en generació a la nostra família, reflex de la cultura de l’esforç, de la feina i de la constància que ens fa voler arribar a l’excel·lència.

Som únics, som excel·lents
Priordei neix el 1789. Aquest és l’any de la Revolució francesa; de la proclamació de la primera Constitució dels Estats Units; de la publicació de la Declaració dels Drets de l´Home i del Ciutadà. És l?any que neix Miquel Badia, promotor de la primera línia de tren de l?Estat, que unirà Mataró i Barcelona.

Un any ple de simbologia
A Barcelona ia moltes ciutats catalanes esclata la revolta del pa, un ressò menor de la revolució a França. Hi ha durs enfrontaments entre les forces d‟ordre i la població per l‟elevat preu del pa, fruit d‟un període de males collites.
1789 és un any ple de simbologia, que il·lustra una transformació social, política i econòmica de la qual avui encara com a societat en recollim els fruits.
El nostre moment fundacional, quan els nostres avantpassats van decidir plantar oliveres en lloc de vinyes, no té l’èpica d’aquells moments històrics, encara que avui l’ofici de pagès té un punt d’heroïcitat.

Persistir, innovar, explorar
Priordei és avui el resultat d’un esforç col·lectiu de deu generacions que han traspassat la frontera de les línies temporals per deixar un llegat al país i la darrera fornada de l’estirp familiar. Un llegat que se sintetitza a:
Persistir
Fins a assolir l’excel·lència al nostre producte, fruit de l’experiència que proporciona l’experiència i el contacte amb la terra.
Inovar
Caminant per camins que no han estat recorreguts abans; creant vincles amb actors del món gastronòmic i altres productors; explotant les potencialitats d’un fruit com l’oliva.
Explorar
Perquè els productes de qualitat no tenen barreres i perquè ens empeny un esperit de transformació i d’orgull de país.