Maria Soler, l’art de la conserva

a Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà)

Maria Soler

L’art de la conserva

Productes amb segell propi: passió + professionalitat

Qualitat, proximitat i salut són els pilars de la meva manera d’elaborar vinagres, melmelades, gelees i chutneys.


Redacció Santa Coloma de Queralt, 3 d’agost de 2023.

QUI SOC
Em dic Maria Soler i tinc l’obrador i botiga a la Plaça Major de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà)
Vaig començar el projecte, el 2010 amb Al pot petit hi ha…, fins a dia d’avui que s’ha consolidat en Maria Soler, l’art de la conserva.
Amb la inquietud incansable de buscar sempre l’exiquisidesa en cada pot de conserva com a principal objectiu, vaig voler imprimir en tots els productes que elaboro el meu propi segell que havia de transmetre inequívocament la passió que em desperta el que faig, i la professionalitat amb la qual m’agrada treballar.
Així és com m’agrada i com només sé cuinar, artesanalment, amb tots els sentits dipositats al producte, i amb sentiment, un ingredient que considero indispensable per assaborir millor un producte amb vocació de ser únic

EL PRODUCTE
Qualitat, proximitat i salut són els pilars de la meva manera d’elaborar vinagres, melmelades, gelees i chutneys.
L’activitat de Maria Soler, l’art de la conserva és l’elaboració artesana de vinagres, a banda de la producció de melmelades, gelees i chutneys.
Per a tots els productes selecciono acuradament la fruita i la verdura: sempre és de temporada, de productors de proximitat i madurada a l’arbre. A més, en el procés d’elaboració no afegeixo conservants que no sigui el mateix vinagre, el sucre o la llimona. És així com obtinc un producte saborós, de qualitat i del tot saludable, un producte artesanal, amb ànima pròpia, cuinat amb tot el rigor i amb tots els sentits.
Els vinagres
Estan elaborats a partir d’una base de vinagre de poma i espècies com la mostassa, el clau i la canyella.
Disposo de sis vinagres de fruites AMB I SENSE SUCRES AFEGITS. Segons la temporada de l’any tinc de pera, maduixa, préssec i figues. I durant tot l’any, a més a més, de mango i de fruits vermells.
Els chutneys
Són melmelades agredolces de fruites i verdures, d’origen indi i condimentades amb una gran varietat d’espècies. En pots trobar de pera, figues, préssec, tomàquet, pinya i mango.
Les gelees
Les obtinc fent una reducció d’aigua de poma, sucre i fruita de temporada o flors. N’hi ha de pètals de rosa i de safrà.
Les melmelades
Cuinades només amb sucre i llimona. En trobareu de pebrot escalivat, ceba agredolça, figues, fruits vermells, mango amb llimona, pera amb vainilla i de taronja.


Saber-ne més?
Adreça
Plaça Major, 15
43420 Santa Coloma de Queralt
Tarragona
Tel. 633 73 99 03
info@mariasoler.cat
Horari de botiga
De dilluns a dissabte
10:00 – 14:00
https://www.mariasoler.cat

TALLERS I TASTOS AMB MARIA SOLER

Veniu a gaudir en grup dels meus productes combinats amb altres de la zona. I si us voleu embrutar les mans, apunteu-vos als meus tallers de cuina.
T’agradaria venir a l’obrador de Maria Soler, l’art de la conserva a fer un fantàstic tast de melmelades, gelees, chutneys i vinagres de fruites?
Pots passar una estona divertida amb família, amics, companys de feina
Demana informació
Tel. 633 73 99 03
info@mariasoler.cat