Molí d’Alcanó, medalla d’or

Kylatt Premium

KYLATT del Molí d’Alcanó del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent

Medalla d’or als Premis als Millors Olis de Catalunya 2023


Redacció Barcelona/Lleida, 30 de setembre de 2023.

El Molí d’Alcanó, del Grup Fruits de Ponent, manté intacte l’esperit cooperativista, entès com la suma d’esforços dels socis i els agricultors, per oferir els millors serveis i productes de qualitat.
El Molí, que forma part de la Cooperativa d’Alcarràs (Grup Fruits de Ponent) des de l’any 2015, pertany a la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Les Garrigues. Això vol dir que tots els olis que produeix són verge extra de categoria superior.

El Grup Cooperatiu de Fruits de Ponent treballa en línia de l’emergència climàtica global, on un del seu objectiu és la sostenibilitat total al camp ia la trull, basant-se sempre en la qualitat com a premissa a l’hora d’elaborar el seu oli d’oliva verge extra.
Aquest premi és especialment significatiu després de la difícil campanya de cultiu 2022/23 que van enfrontar els productors de Catalunya i la resta d’Espanya. El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent celebra aquesta distinció i continua treballant per oferir la millor qualitat als seus productes d’oli d’oliva verge extra.

Saber-ne més?
https://ordeponent.com/

KYLLAT, medalla d’or

KYLATT és un oli premium de ‘Selecció Especial’ d’una qualitat i singularitat superiors.
El seu gust en boca és picant, amb un toc amarg i dolç equilibrat. Els seus aromes recorden a herba tallada amb notes d’ametlló, fonoll o nou verda, o de verdures de fulla, així com amb tocs clars d’ametlla, que li defineixen la dolçor en boca dels olis d’Arbequina.
El seu caràcter afruitat el fa ideal per acompanyar plats de carn i peix, i també per potenciar els sabors en plats fornejats o en fregits suaus. Igualment és ideal per tastar-lo sol, per apreciar la seva essència.